Tabu
PEOPLESlider

Anca Țurcașiu, primele declarații despre divorțul de medicul Cristian Georgescu

Anca Ţurcaşiu a făcut câteva dezvăluiri în premieră despre viaţa personală în emisiunea moderată de poetul Mircea Dinescu.

Artista a povestit cum a trecut prin divorţul de medicul Cristian Georgescu, dar şi cum a devenit vegetariană.

Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a precizat vedeta.

Anca Turcașiu și medicul Cristian Georgescu formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și puțină lume se aștepta la o despărțire după 22 de ani de căsnicie și un copil de 21 de ani. Cei doi au decis însă să o ia pe drumuri separate, în iulie anul trecut.

Mariajul lor nu a fost nici pe departe doar lapte şi miere, din contră, au fost semne care au prezis despărţirea încă de acum şase ani. Cauza divorțului se pare că ar fi fost o relație extra-conjugală a fostului soț, însă Anca Țurcașiu nu a vorbit niciodată despre asta.

Artista a mai povestit că s-a născut vegetariană şi că, în copilărie, era forţată să mănânce carne. A renunţat la acest aliment atunci când a plecat din casa părintească, în urmă cu 30 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

Au apărut primele procese împotriva Amazon pentru înregistrările realizate de Alexa în SUA

realitatea

Elon Musk, propunere neașteptată pentru Amber Heard

Andreea Damian

Sophia Loren revine pe marele ecran după o absență de 10 ani

Andreea Damian

Jessica Simpson “dezamăgită” de felul în care Natalie Portman i-a comentat pozele din 1999

realitatea

Interviu Robin and the Backstabbers

realitatea

Rihanna a fost papesă la Gala Met 2018

realitatea

Scrie un comentariu