Home > Slider > Bradley Cooper a lăsat-o însărcinată pe Lady Gaga

Bradley Cooper a lăsat-o însărcinată pe Lady Gaga

lady gaga

Presa străină ar fi aflat motivul adevărat al despărțirii lui Bradley Cooper de topmodelul rus Irina Shayk. Actorul ar fi lăsat-o însărcinată pe Lady Gaga, partenera sa din filmul A Star is Born.

S-a vorbit mult despre o posibilă relaţie dintre cântăreață şi starul american, afirmaţii respinse de cei doi protagonişti. Dar zvonurile au început să se înmulţească.

Revista In Touch Weekly a publicat săptămâna aceasta pe prima pagină o fotografie a celor doi, speculând că Lady Gaga ar putea aştepta un copil de la Bradley Cooper. „Toată lumea spune că Gaga radiază şi îşi ascunde burtica incipientă. Desigur, singura persoană care ar putea fi tatăl este Bradley. Aşteptăm ca ea să facă anunţul oficial”, este una din declaraţiile citate de revistă de la un presupus prieten al cuplului. Publicația americană anunţă pe prima pagină şi informaţia exclusivă privind modul în care cei doi se întâlnesc în secret şi felul în care îşi plănuiesc nunta.

Cântăreaţa a ieşit deja în întâmpinarea acestor zvonuri, lansate şi de revista Star, privind faptul că ar fi însărcinată. „Zvonuri că aş fi însărcinată? Da sunt însărcinată cu # LG6”, a postat Lady Gaga (33 de ani) pe Twitter. LG6 este cel de-al şaselea album al artistei, deocamdată fără titlu. Ultimul său album apărut în 2016 este Joanne.

 

Articole asemanatoare
Lady Gaga
Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotul fondatorului casei Gucci
Lady gaga
Rochia purtată de Lady Gaga la Globurile de Aur, scoasă la licitație. Casa Valentino: „A fost furată”
Lady Gaga
Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan
lady gaga
Lady Gaga și Bradley Cooper, împreună!

Bradley Cooper a lăsat-o însărcinată pe Lady Gaga

by Andreea Damian   1 min
1