Tabu
Image default
CULTURE Slider

„Bridgerton” continuă cu sezoanele 3 și 4

Netflix pariază totul pe Bridgerton. Chris Van Dusen, creatorul serialului de succes de pe platforma de streaming, a anunțat marți că programul va continua cu încă două sezoane, 3 și 4.

Deși filmările sezonului 2 din Bridgerton nu au început încă, serialul continuă cu sezoanele 3 și 4. Vestea a fost anunțată chiar de creatorul serialului, Chris Van Dusen, dar și de platforma de streaming Netflix, pe rețelele lor sociale.

„Mai mult Bridgerton va veni în curând în această cameră!” Reînnoit pentru sezoanele 3 și 4! Am investit mult în crearea acestei serii și felul în care lumea continuă să-l întâmpine nu încetează să mă uimească. Mulțumesc Netflix”, scrie Van Dusen pe contul său de Twitter împreună cu o fotografie de pe platourile de filmare.

Întreaga echipă de producție are planuri mari pentru viitor și crede că audiența va continua să iubească acest serial.

Un succes absolut

Platforma de streaming Netflix a decis să nu piardă timpul anunțând oficial finalizarea următoarelor 3 sezoane. Lansat în decembrie 2020, Bridgerton a avut un succes fenomenal. Adesea comparată cu Gossip Girl din secolul al XIX-lea, seria a fost așteptată cu nerăbdare de abonați. În primele patru săptămâni, 82 de milioane de utilizatori au urmărit deja cel puțin două minute din serial.

Serialul este o adaptare a unei saga literare de Julia Quinn, The Bridgertons. Filmările pentru sezonul 2 vor începe în primăvara acestui an, dar unul dintre principalii jucători lipsește deja. Într-adevăr, deși fanii sunt dornici să se reunească cu Lady Whistledown și poveștile ei despre înalta societate londoneză, ei au fost dezamăgiți să afle că Ducele de Hastings, interpretat de Regé-Jean Page, va lipsi din acest nou sezon. O alegere care fusese planificată de mult timp de actor dar și de producătorul serialului, Shonda Rhimes, care a fost surprinsă de durerea fanilor.

ARTICOLE SIMILARE

Răspunsul repetat dat de Lady Gaga despre Bradley Cooper a fost memificat pe Twitter

realitatea

Dieta pe puncte!

realitatea

Fă o poză contrapposto pentru a părea mai atrăgătoare – zic asta chiar oamenii de știință

realitatea

„Am grijă de mormântul lui Johnny Hallyday în fiecare zi.”

Ciocîrlan

Mâncați mai sănătos și veți salva planeta, spun experții ONU

Andreea Damian

Back to School cu Pink & Blue

Scrie un comentariu