Tabu
CULTURESlider

Bridgerton | Netflix anunță un spinoff al serialului

Bridgerton este serialul-hit al Netflix din timpul carantinei, fiind urmărit de peste 80 de milioane de abonați. În timp ce filmările pentru al doilea sezon au început deja și alte două sezoane au fost anunțate de producători, platforma de streaming tocmai a anunțat lansarea unui spinoff al seriei, concentrat în jurul tinerei regine Charlotte.

Pe lângă povestea originală a reginei Charlotte, povestea serialului va fi şi despre tânăra Violet Bridgerton şi Lady Danbury, potrivit Variety. Shonda Rhimes va scrie scenariul şi va fi producător executiv, alături de Betsy Beers şi Tom Verica.

regina Charlotte

Deşi producţia pentru sezonul secund nu s-a încheiat încă, Netflix a comandat deja sezoanele 3 şi 4 din cel mai popular serial al său. Cele opt episoade ale serialului Bridgerton au atras un public în căutare de relaxare și romantism. Sezonul cu Phoebe Dynevor și Regé-Jean Page i-a făcut pe fani să ceară mai multe. Așa că nu a durat mult până când producătorii au anunțat lansarea altor două sezoane. Pe 14 mai, platforma de streaming a anunțat lansarea unei serii spin-off, centrată pe personajul reginei Charlotte.

Sezonul 2 se va concentra probabil pe Anthony

Inspirat din cărțile Juliei Quinn, serialul lui Chris Van Dusen ar urma să aibă opt sezoane, fiecare concentrându-se pe unul dintre copiii familiei Bridgerton. După povestea cu Daphne, cea mai mare fată din clan, producătorii se vor îndrepta probabil către un personaj masculin: Anthony Bridgerton, cel mai în vârstă băiat și capul familiei de la moartea tatălui său. L-am văzut foarte protector față de sora sa în sezonul 1. În sezonul 2 urmărește probabil să se căsătorească. Anthony, interpretat de Jonathan Bailey, este unul dintre cei mai râvniți burlaci din Londra.

Cu titlul său de vicomte și reputația sa, el crede că nu va avea probleme să găsească o soție potrivită. În timp ce își pune ochii pe Edwina Sheffield, vedeta noului sezon, sora acestuia din urmă se opune acestei uniuni. Kate Sheffield este convinsă că un bărbat nestatornic precum Anthony nu poate fi un soț bun și el va face orice pentru a dovedi că aceasta greșește. Relația sa amoroasă amintește de primul sezon din Bridgerton, unde aversiunea lui Daphne față de Ducele de Hastings se transformă în iubire pasională. Deşi pretind că nu doresc nimic unul de la celălalt, atracţia dintre ei este de netăgăduit. La finalul primului sezon, cei doi sunt deja căsătoriţi şi au un copil.

Regé-Jean Page nu va mai apărea în serial. Chiar Lady Whistledown a confirmat trista veste pe Instagram. Actorul ar prefera să apară pe marele ecran. El va juca în The Gray Man.

ARTICOLE SIMILARE

Ce promisiune i-a făcut prințul William mamei sale la scurt timp după divorțul de Charles

Andreea Damian

Ar trebui să aplic protecție solară sub mască?

Andreea Damian

Eco Rom, programul de colectare selectivă a ambalajelor

realitatea

Marele Gatsby

realitatea

“Va curge sânge- pe DVD cu ambalaj ecologic, din hârtie reciclabilă

realitatea

Ce a purtat Adelina Pestrițu la un eveniment de la Paris Fashion Week: „Ești cea mai frumoasă româncă din Paris!”

Andreea Damian

Scrie un comentariu