Tabu
PEOPLE Slider

Britney Spears a întors armele împotriva tatălui ei, pentru libertate

Britney Spears

Ceea ce la început părea doar o speculație, iată că TMZ a demonstrat că totul e adevărat: Britney Spears se luptă să iasă de sub curatela tatălui ei. Cântăreața a declarat în fața judecătorului, într-o audiere care a avut loc la Curtea Superioară din Los Angeles, că Jamie Spears ar fi internat-o cu forţa într-o clinică de psihiatrie.

Fanii britanici s-au gândit pentru o vreme că artista americană a fost obligată să facă anumite lucruri. Din acest motiv a apărut mișcarea #FreeBritney. Între timp, însăși Britney s-a alăturat mișcării și a spus în fața unui judecător că tatăl ei a forțat-o să se interneze la psihiatrie.

Bărbatul ar fi obligat-o și să ia medicamente antidepresive împotriva voinței sale. Mama cântăreței, Lynne Spears, a sărit în apărarea ei. Tatăl lui Britney poate că e tutorele ei și administratorul averii sale, dar nu-și poate forța fiica să facă asemenea lucruri, sunt de părere apropiații.

Se pare că Britney Spears va deschide un proces împotriva tatălui ei pentru a-și recâștiga libertatea și pentru a modifica câteva aspecte ale înțelegerii. Din păcate, aceste lucruri nu pot fi aplicate imediat. Surse din apropierea vedetei spun că aceasta ar prefera să iasă definitiv din curatela tatălui ei.

Britney Spears a petrecut 30 de zile într-un spital pentru boli mintale, după ce starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid, şi a fost externată la sfârşitul lunii aprilie. Starul a încetat să ia medicamentele care îi menţineau stabilitatea psihică, deoarece acestea nu mai mai funcţionau. Doctorii nu au reuşit încă să găsească un tratament medicamentos care să o ajute.

ARTICOLE SIMILARE

Katy Perry a dezvăluit sexul bebelușului

Andreea Damian

Serena Williams va debuta la US Open în cel mai sexy echipament

Andreea Damian

Roxana Blagu a devenit mamă pentru a doua oară pe 1 iulie

Tabu Tabu

2 comentarii

Britney Spears a intrat în război cu tatăl ei – RO-Stiri.com 17 May 2019 at 6:32

[…] Britney Spears a intrat în război cu tatăl ei, totul pe TABU.RO […]

Răspunde
Britney Spears a intrat în război cu tatăl ei - Stiri eZZ 17 May 2019 at 18:10

[…] Britney Spears a intrat în război cu tatăl ei, totul pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu