Home > Slider > Când ducesa Meghan o întâlnește pe regina muzicii pop

Când ducesa Meghan o întâlnește pe regina muzicii pop

Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle s-au întâlnit, luni, cu Beyonce și Jay-Z la premiera europeană a filmului The Lion King. Aceasta este prima întâlnire publică dintre ducesa de Sussex și artista americană.

Zeci de staruri, printre care Pharrell Williams, Seth Rogen și Sir Elton John, au fost prezente pe covorul roşu întins la Londra. Meghan a fost primită ca un star de cinema, deși a avut un aer sobru, specific statutului ei. Ea a purtat o rochie neagră, de 4.000 de dolari, semnată de designerul Jason Wu.

De departe, apropierea dintre ea, aflată la brațul prințului Harry, şi cuplul Beyonce – Jay Z a făcut valuri la eveniment. Presa crede că ducii au încălcat prototocolul atunci când i-au îmbrăţişat călduros pe Beyonce şi pe Jay Z. Deşi se vedeau pentru prima dată, cei patru s-au purtat ca şi când ar fi prieteni apropiaţi: au schimbat impresii despre copii, dar şi sfaturi de tineri căsătoriţi.

Beyonce și Jay-Z le-au mărturisit ducilor de Sussex cât de mult îi admiră, iar la final, rapperul american le-a dat și un sfat proaspeților părinți: găsiți-vă întotdeauna timp și pentru voi, potrivit People.

Criticii nu au ratat nici momentul în care oaspeţii americani au încălcat o regulă nescrisă şi au ajuns la premieră după Harry şi Meghan.

În The Lion King, Beyonce dă voce personajului Nala, unul din personajele principale ale peliculei.

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle şi prinţul Harry încalcă din nou tradiția. Regina e supărată foc!
meghan markle
Meghan Markle a adus un omagiu prințesei Diana, dar alegerea ei vestimentară a stârnit controverse
harry
Probleme între prinții Harry și William
prințul harry
Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute din Europa

Când ducesa Meghan o întâlnește pe regina muzicii pop

by Andreea Damian   1 min
4