Home > Slider > Când ducesa Meghan o întâlnește pe regina muzicii pop

Când ducesa Meghan o întâlnește pe regina muzicii pop

Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle s-au întâlnit, luni, cu Beyonce și Jay-Z la premiera europeană a filmului The Lion King. Aceasta este prima întâlnire publică dintre ducesa de Sussex și artista americană.

Zeci de staruri, printre care Pharrell Williams, Seth Rogen și Sir Elton John, au fost prezente pe covorul roşu întins la Londra. Meghan a fost primită ca un star de cinema, deși a avut un aer sobru, specific statutului ei. Ea a purtat o rochie neagră, de 4.000 de dolari, semnată de designerul Jason Wu.

De departe, apropierea dintre ea, aflată la brațul prințului Harry, şi cuplul Beyonce – Jay Z a făcut valuri la eveniment. Presa crede că ducii au încălcat prototocolul atunci când i-au îmbrăţişat călduros pe Beyonce şi pe Jay Z. Deşi se vedeau pentru prima dată, cei patru s-au purtat ca şi când ar fi prieteni apropiaţi: au schimbat impresii despre copii, dar şi sfaturi de tineri căsătoriţi.

Beyonce și Jay-Z le-au mărturisit ducilor de Sussex cât de mult îi admiră, iar la final, rapperul american le-a dat și un sfat proaspeților părinți: găsiți-vă întotdeauna timp și pentru voi, potrivit People.

Criticii nu au ratat nici momentul în care oaspeţii americani au încălcat o regulă nescrisă şi au ajuns la premieră după Harry şi Meghan.

În The Lion King, Beyonce dă voce personajului Nala, unul din personajele principale ale peliculei.

Articole asemanatoare
Beyonce
Dieta urmată de Beyonce este periculoasă, cred nutriționiștii
regina
Regina face eforturi să se apropie de Meghan, ca să nu sfârșească la fel ca prințesa Diana
Meghan Markle
Meghan Markle scrie o carte pentru copii
Meghan Markle
Meghan Markle va lansa o colecție de haine pentru birou

Când ducesa Meghan o întâlnește pe regina muzicii pop

by Andreea Damian   1 min
3