Home > Slider > Când va fi botezat bebelușul regal. Ceremonia se va desfășura într-un loc prețuit de regină

Când va fi botezat bebelușul regal. Ceremonia se va desfășura într-un loc prețuit de regină

Bebelușul regal

Bebelușul ducilor de Sussex va fi botezat sâmbătă, 6 iulie, la fix două luni de când acesta a venit pe lume. Meghan Markle și prințul Harry au pregătit în detaliu tot ce ține de acest eveniment important. Archie Harrison Mountbatten Windsow va fi creștinat în Capela privată a reginei Elisabeta a II-a, de la castelul Windsor, nu în Capela St. George, unde s-au căsătorit părinții lui pe 19 mai 2018.

Va fi unul dintre cele mai modeste botezuri regale, unul extrem de restrâns, la eveniment fiind așteptați doar 25-30 de persoane, fără personalul de serviciu.

Din nefericire, suverana în vârstă de 93 de ani nu va participa la botezul bebelușului Archie din cauza unor alte obligații regale. La botez sunt așteptați însă bunicul său, prințul Charles, și soția acestuia, Camilla, Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. Ceremonia va fi oficiată de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, și de preotul capelei Windsor, David Conner.

Ceremonia botezului va fi una privată din cauza locației, dar corespondentul regal a declarat pentru Express.co.uk  că ducii nu vor să fie subiect de critici. Asta mai ales după ce recent presa din Marea Britaniei a scris că Meghan și prințul Harry au cheltuit 2,4 milioane de lire sterline de renovarea reședinței lor, Frogmore Cottage, bani care provin de la contribuabili.

 

 

 

 

Articole asemanatoare
regina
Regina face eforturi să se apropie de Meghan, ca să nu sfârșească la fel ca prințesa Diana
Meghan Markle
Meghan Markle scrie o carte pentru copii
Meghan Markle
Meghan Markle va lansa o colecție de haine pentru birou
Prințul Harry
Prințul Harry vrea să aibă maximum doi copii ca să salveze planeta

Când va fi botezat bebelușul regal. Ceremonia se va desfășura într-un loc prețuit de regină

by Andreea Damian   1 min
1