Tabu
Image default
Slider

Cât costă nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. E o sumă exorbitantă!

Nunta Prinţului Harry cu actrița Meghan Markle se apropie cu pași repezi. Pregătirile sunt în toi și deja se lucrează la ultimele detalii. Evenimentul va avea loc pe 19 mai, iar o lume întreagă îl va urmări la televizor.

În afară de milioanele de telespectatori, mai sunt însă câteva mii de invitați, dintre care 2.640 de participanți din public, 800 de invitați sunt așteptați la ceremonie, iar alți 600 membri ai familiei și prieteni apropiați, la o petrecere privată, seara.

Iar o asemenea desfășurare de forțe presupune costuri uriașe, estimate de experții în nunți la 32 de milioane de lire sterline. O avere, mai ales că se presupunea că viitorii miri vor organiza o nuntă restrânsă. Numai cheltuielile cu securitate se ridică la 30 de milioane de lire sterline.

Firma de organizare de nunți Bridebook a calculat pentru The Sun cât vor cheltui Prințul Harry și viitoarea sa soție, Meghan Markle pe flori, mâncare, entertainment și binențeles, rochia de mireasă.

Prima economie pe care o vor face tinerii însurăței va fi cea cu locul unde se va oficia cununia – Capela St. George –, care aparține Castelului Windsor, deci nu vor trebui să scoată nimic din buzunar. A doua recepție se va ține la Frogmore House, un loc luxos, unde doar chiria poate costa în jur de 300.000 de lire sterline.

Dacă la asta adăugăm cateringul (286.000 de lire sterline), staff-ul și serviciul de pază, suma devine amețitoare. Standardele presupun ca la o nuntă de un asemenea nivel să fie servit câte un pahar de șampanie la fiecare 30 de minute fiecărui invitat și minimum o jumătate de sticlă de vin pe timpul mesei, deci cei 800 de oaspeți vor consuma cel puțin 1.700 de sticle de șampanie și 650 de sticle de vin, whisky și cocktailuri. Prețul, 193.000 de lire sterline.

Rochia de mireasă va costa între 300.000 și 400.000 de lire sterline, iar florile vor fi 110.000 de lire sterline. Pachetul foto-video va costa 17.000 de lire, iar tortul de nuntă 50.000 de lire sterline. Muzica, 300.000 de lire sterline, cei 20 de trompetiști, 90.000de lire sterline, decorațiunile, 130.000 de lire sterline și verighetele mirilor doar 6.000 de lire sterline, scrie Bridebook.

Rochiile domnișoarelor de onoare vor fi și ele 5.000 de lire sterline, costumul Prințului Harry, 8.000 de lire sterline, iar make-up-ul și coafura lui Meghan Markle, 10.000 de lire sterline. Luna de miere se ridică și ea la o sumă uriașă, 120.000 de lire sterline.

Reprezentanţii poliţiei britanice au anunțat deja că nunta regală din 19 mai va fi una dintre cele mai ample desfăşurări de forţe de ordine din istoria poliţiei din zonă. Peste 100.000 de persoane din toată lumea se așteaptă să vină la acest eveniment.

Prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, care au o relaţie din iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017, stau într-o casă de pe domeniul Kensington, unde locuiesc şi prinţul William, soţia acestuia şi cei doi copii ai lor.

Anunțul-surpriză al Reginei. Nu va participa la nunta nepotului ei

Meghan Markle, situație fără precedent. Cine o va conduce la altar

ARTICOLE SIMILARE

Antonia, alături de Heidi Klum și Alessandra Ambrosio la un eveniment de modă la Milano. Cum s-au fotografiat

Andreea Damian

Ce pensie are artista Maria Dragomiroiu, după 40 de ani de activitate: „Cam cum aş putea să trăiesc eu?”

Andreea Damian

Peelingul și expunerea la soare

Andreea Damian

Kim Kardashian studiază cosmetică mortuară. A făcut practica la morgă. FOTO

Andreea Damian

Gestul intim făcut de Kate Middleton la Premiile BAFTA: ce i-a făcut lui William pe covorul roșu

Andreea Damian

Cum arată Olivia de Havilland, ultima supraviețuitoare din „Pe aripile vântului”, la 102 ani

Andreea Damian

3 comentarii

Scrie un comentariu