Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cine este soacra Simonei Halep și cum și-a făcut apariția la cununie

Simona Halep a devenit miercuri, 15 septembrie, doamna Iuruc. Jucătoarea de tenis s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Toni Iuruc. Cununia a avut loc la malul mării, evenimentul fiind urmat de o petrecere cu 300 de invitați într-un club de lux din Mamaia.

Alături de tinerii însurăței au fost rudele și apropiații. De-a lungul timpului, au apărut diferite informații despre părinții Simonei Halep, dar puțină lume știe cine sunt părinții mirelui. Toni Iuruc se trage dintr-o familie bogată. Mama lui, Genica Iuruc, este cunoscută în domeniul imobiliarelor de lux din Capitală, fiind o afaceristă extrem de cunoscută.

Aceasta deține proiecte importante, ceea ce înseamnă că are o avere considerabilă. Genica Iuruc conduce o firmă care are în proprietate mai multe spații în Capitală. Pe acestea le închiriează în schimbul unor sume de bani lunare. Mai exact, este vorba despre una dintre cele mai luxoase clădiri de birouri din București. De asemenea, mama lui Toni Iuruc deține câteva terenuri în Otopeni, acolo unde ar fi ridicat o clădire de birouri, dar și un spațiu de depozitare.

Toni Iuruc deține nu mai puțin de șase firme în România, care i-au adus multe milioane de euro în conturi. În 2002, în colaborare cu trei parteneri, a înființat agenția full service AdVenture care s-a ocupat de prima campanie a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei, cea din 2008. Firma l-a avut client pe ex-edilul Bucureștiului și în următoarele campanii.

ARTICOLE SIMILARE

Adina Postelelnicu, mesaj special pentru un om drag

Tabu Tabu

Cum să compui o ținută de petrecere din garderoba ta?

Andreea Damian

Prima fotografie oficială a lui Charlene de Monaco, cu familia ei, după luni de absență

Andreea Damian

Şocant! Ce fac acum reprezentanţii României la Eurovision 2017

Andreea Damian

8 tipuri de persoane extrem de toxice – cum le facem față?

Andreea Damian

Cele mai bune stiluri de rochii pe care le vom iubi în 2021

Andreea Damian

Scrie un comentariu