Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cine este soacra Simonei Halep și cum și-a făcut apariția la cununie

Simona Halep a devenit miercuri, 15 septembrie, doamna Iuruc. Jucătoarea de tenis s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Toni Iuruc. Cununia a avut loc la malul mării, evenimentul fiind urmat de o petrecere cu 300 de invitați într-un club de lux din Mamaia.

Alături de tinerii însurăței au fost rudele și apropiații. De-a lungul timpului, au apărut diferite informații despre părinții Simonei Halep, dar puțină lume știe cine sunt părinții mirelui. Toni Iuruc se trage dintr-o familie bogată. Mama lui, Genica Iuruc, este cunoscută în domeniul imobiliarelor de lux din Capitală, fiind o afaceristă extrem de cunoscută.

Aceasta deține proiecte importante, ceea ce înseamnă că are o avere considerabilă. Genica Iuruc conduce o firmă care are în proprietate mai multe spații în Capitală. Pe acestea le închiriează în schimbul unor sume de bani lunare. Mai exact, este vorba despre una dintre cele mai luxoase clădiri de birouri din București. De asemenea, mama lui Toni Iuruc deține câteva terenuri în Otopeni, acolo unde ar fi ridicat o clădire de birouri, dar și un spațiu de depozitare.

Toni Iuruc deține nu mai puțin de șase firme în România, care i-au adus multe milioane de euro în conturi. În 2002, în colaborare cu trei parteneri, a înființat agenția full service AdVenture care s-a ocupat de prima campanie a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei, cea din 2008. Firma l-a avut client pe ex-edilul Bucureștiului și în următoarele campanii.

ARTICOLE SIMILARE

Netflix are câteva filme bune dar evită din nou participarea la Festivalul de la Cannes

Andreea Damian

Alcoolul din hiturile cântărețelor – un subiect TABU și legat mai ales de dragostea neîmpărtășită

Dora Constantinovici

Meghan Markle, implicată în primul ei proiect solo în calitate de ducesă

Andreea Damian

10 manichiuri perfecte pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Încearcă-le!

Andreea Damian

Kiki și Cristi, foști colegi de reality show, au devenit iubiți

Tabu Tabu

Iuliana Tudor, în costumul Mariei Tănase, de Ziua Iei

Tabu Tabu

Scrie un comentariu