Home > Slider > Cum arată acum primele fete Bond. Pe unele timpul nu le-a iertat – Ep. 1

Cum arată acum primele fete Bond. Pe unele timpul nu le-a iertat – Ep. 1

Fie că a fost interpretat de Sean Connery sau Pierce Brosnan, agentul 007 rămâne unul dintre cele mai profitabile francize cinematografice din istorie. Încă de la primul episod al francizei, James Bond a reprezentat un pariu câștigat, cu un succes răsunător la box-office. Ce-i drept, l-au ajutat și femeile frumoase ce nu lipseau din absolut niciun film. Dar ce s-a ales de fostele fete Bond, vom afla din rândurile ce urmează.

Ursula Andress

Ursula Andress este prima fată Bond. Actrița de origine elvețiană în vârstă de 80 de ani a interpretat-o pe Honey Ryder în primul film din seria James Bond, Dr. No, în 1962. În 2012, ea a fost desemnată cea mai seducătoare vedetă din filmele din franșiza „James Bond”, în urma unui sondaj realizat de reţeaua de magazine Debenhams.

Actriţa elveţiană este protagonista unei scene intrate în legenda cinematografiei mondiale, impresionând publicul de pretutindeni în momentul în care, sub privirile partenerului ei din film, Sean Connery, Ursula Andress a ieşit din mare, purtând un bikini de culoare albă şi o centură asortată.

După rolul din „James Bond”, Ursula Andress a jucat în diverse filme americane, britanice și italiene, precum și filmul-parodie Casino Royale, din 1967, unde a interpretat-o ​​pe spioana Vesper Lynd. Ursula Andress a ajuns la vârsta de 80 de ani grație unui stil de viață active. Unele dintre activitățile sale preferate sunt schiatul, înotul și alergarea. Într-un interviu acordat revistei People, Andress a declarat: „Niciodată nu merg, alerg mereu. Fiecare zi este prea scurtă pentru mine”.

 

Claudine Auger

Claudine Auger este o actriță franceză cunoscută mai ales pentru rolul lui Dominique „Domino” Derval din filmul Thunderball (1965). A câștigat Miss Franța Monde, iar în 1958 a devenit prima franțuzoaică ce participă la un concurs mondial de frumusețe.

Rolul lui Domino a fost scris inițial pentru o actriță italiană, dar pentru că Auger a impresionat atât de mult producătorii, l-au adaptat pentru ea. În ciuda eforturilor sale de a-și perfecționa limba engleză, vocea ei a fost în cele din urmă dublată de Nikki van der Zyl.

Performanța lui Claudine Auger (76 de ani) în Thunderball a fost începutul unei cariere de succes în filmul european. Din păcate, nu a reușit niciodată să reintre în industria americană, după ce a fost fată Bond. Auger a rămas în relații bune cu colegii ei din James Bond, apărând alături de Ursula Andress în comedia italiană „Anyone Can Play” din 1968, și alături de viitoarele fete Bond, Barbara Bach și Barbara Bouchet, în „Black Belly of the Tarantula”. Ultimul ei film a fost „The Red and the Black” din 1997, care a avut în distribuție o altă fată Bond, Carole Bouquet.

 

Mie Hama

Înainte să fie fată Bond, Mie Hama a fost una dintre cele mai populare actrițe din Japonia, apărând în peste 60 de filme. Hama a devenit faimoasă pentru europeni și americani, după ce a interpretat-o ​​pe Kissy Suzuki în „You Only Live Twice”, din 1967. Hama a devenit prima fată Bond asiatică. Din cauza pronunției greșite a limbii engleze, vocea ei a fost dublată de Nikki van der Zyl.

După rolul din James Bond, Mie Hama (74 de ani) a părăsit America, fiind interesată să urmeze o viață normală în Japonia. Hama este acum un ecologist și un avocat dedicat conservării fermelor vechi și tehnicilor agricole. Este un mare susținător al minunilor naturale ale Japoniei și a orice are de-a face cu conservarea mediului înconjurător. Hama este și autorul a 14 cărți, precum și gazdă a unor emisiuni de televiziune și radio.

 

Diana Rigg

Înainte de a deveni soția lui James Bond, Diana Rigg juca rolul Emmei Peel în serialul de televiziune „The Avengers” din 1960. Rigg a fost apoi distribuită în rolul lui Tracy în filmul Bond din 1969, „ On Her Majesty’s Secret Service”.

Diana Rigg are acum aproape 80 de ani, dar a fost prinsă în multe proiecte cinematografice, de televiziune și teatru încă de când a jucat rolul unei fete Bond, în anii ‘60. În ultimii ani, ea a putut fi văzută în rolul Olennei Tyrell din serialul de succes Game of Thrones. În plus, Rigg a apărut recent într-un episod din Dr. Who, precum și în producția Broadway My Fair Lady.

 

Denise Richards

Denise Richards și-a început cariera în anii ’90, cu roluri în seriale, cum ar fi „Salvați de Clopoțel”, „Beverly Hills 90210”, „ Married… with Children”, „Seinfeld”, „Lois și Clark” și „Melrose Place”. În 1999, ea a interpretat-o pe Christmas Jones în filmul „ The World Is Not Enough” din seria James Bond, un personaj pe care criticii de film l-au crezut lipsit de credibilitate, devenind în 2008 cea mai proastă fată Bond din istoria franșizei.

În prezent, Denise Richards are 47 de ani și continuă să aibă o carieră de succes, având roluri de guest în mai multe sitcom-uri. Richards este, de asemenea cunoscută publicului pentru relația cu actorul Charlie Sheen, care a implicat o căsătorie, două fiice, un divorț și mai multe ordine de restricție. În 2012, Richards a anunțat că cei doi s-au împăcat și sunt în termeni buni și chiar au apărut împreună în câteva filme și emisiuni de televiziune. Denise Richards a apărut în „Blue Mountain State”, „30 Rock”, „90210” și „Jane the Virgin”.

 

Cum arată acum primele fete Bond. Pe unele timpul nu le-a iertat – ep. 2

Cum arată acum primele fete Bond. Pe unele timpul nu le-a iertat – ep. 3

Articole asemanatoare
Daniel Craig
Daniel Craig vrea să-și lase copiii pe drumuri. Ce va face cu averea lui de 125 mil. $
James Bond
Lansarea noului film „James Bond”, amânată din cauza coronavirusului
Billie Eilish
Billie Eilish a lansat piesa No Time To Die, tema pentru Bond 25
James Bond
Personajul James Bond va rămâne bărbat, spun producătorii

Comenteaza acest articol

Cum arată acum primele fete Bond. Pe unele timpul nu le-a iertat – Ep. 1

by Andreea Damian   3 min
0