Tabu
PEOPLESlider

Fotografia emoționantă postată pe Smiley chiar de ziua iubitei sale, Gina Pistol

Smiley este în culmea fericirii de când a devenit tătic. Artistul încearcă să petreacă alături de fiica sa cât mai mult timp, iar perioada pandemiei a fost prilejul perfect să stea alături de familie.

Recent, cântăreţul a publicat pe reţelele de socilizare o imagine emoţionantă cu Josephine spre bucuria internauţilor. Fotografia a fost postată cu o ocazie specială. Astăzi, 9 decembrie, este ziua iubitei sale, Gina Pistol, dar și ziua în care micuța Josephine împlinește 9 luni.

Frumoasa Gina împlinește 41 de ani și este prima sa aniversare în rol de mămică. Ziua de astăzi mai are o însemnătate specială pentru ea, deoarece fiica sa împlinește 9 luni, ea fiind născută pe 9 martie.

„Ziua fetelor mele! #9 #gina #josephine”, este descrierea imaginii postate de Smiley pe contul său de Instagram. În imagine cele mai dragi ființe din viața sa apar admirând bradul de Crăciun al familiei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

De când a venit pe lume, fetița le-a schimbat complet viața părinților ei. Mulți așteaptă să o vadă pe fetița lui Smiley și a Ginei Pistol, însă cuplul a fost extrem de discret în ceea ce priveşte acest moment.

Gina Pistol și Smiley au decis să nu arate momentan chipul fetiței, însă aceștia își bucură fanii cu fotografii în diferite ipostaze cu micuța.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Antonescu a făcut o glumă nesărată care o va costa 4000 de lei

Tabu Tabu

SURVIVOR 2022 | Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat. Câți bani a încasat fostul luptător în Dominicană

Andreea Damian

Casa DIOR se reinventează în anul pandemiei

Andreea Damian

Reclamă cu Johnny Depp eliminată de Dior, în urma protestelor comunităţii amerindiene

Andreea Damian

Gina Pistol, primul mesaj după ce a născut. Nu și-a putut reține lacrimile

Andreea Damian

Kim Kardashian: Pentru a slabi 28 de kilograme am folosit dieta Atkins

realitatea

Scrie un comentariu