Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Fotografia emoționantă postată pe Smiley chiar de ziua iubitei sale, Gina Pistol

Smiley este în culmea fericirii de când a devenit tătic. Artistul încearcă să petreacă alături de fiica sa cât mai mult timp, iar perioada pandemiei a fost prilejul perfect să stea alături de familie.

Recent, cântăreţul a publicat pe reţelele de socilizare o imagine emoţionantă cu Josephine spre bucuria internauţilor. Fotografia a fost postată cu o ocazie specială. Astăzi, 9 decembrie, este ziua iubitei sale, Gina Pistol, dar și ziua în care micuța Josephine împlinește 9 luni.

Frumoasa Gina împlinește 41 de ani și este prima sa aniversare în rol de mămică. Ziua de astăzi mai are o însemnătate specială pentru ea, deoarece fiica sa împlinește 9 luni, ea fiind născută pe 9 martie.

„Ziua fetelor mele! #9 #gina #josephine”, este descrierea imaginii postate de Smiley pe contul său de Instagram. În imagine cele mai dragi ființe din viața sa apar admirând bradul de Crăciun al familiei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

De când a venit pe lume, fetița le-a schimbat complet viața părinților ei. Mulți așteaptă să o vadă pe fetița lui Smiley și a Ginei Pistol, însă cuplul a fost extrem de discret în ceea ce priveşte acest moment.

Gina Pistol și Smiley au decis să nu arate momentan chipul fetiței, însă aceștia își bucură fanii cu fotografii în diferite ipostaze cu micuța.

ARTICOLE SIMILARE

De ce ar trebui să începem cu toții să cântăm la duș

Andreea Damian

Fusta scoțiană în garderoba fashionistelor

Andreea Damian

ALERTĂ: Cercul Arctic este cuprins de flăcări și asta se vede din spațiu

realitatea

Cele mai frumoase miliardare din lume conduc lumea cu o mână de fier

Andreea Damian

Care sunt cele mai înalte celebrități de la Hollywood

Andreea Damian

Giulia Anghelescu a avut parte de sărbătoare în familie.

Tabu Tabu

Scrie un comentariu