Tabu
Hobby Slider

Fotografie Sorin Onisor – Maroc

Astazi incheiem seria fotografiilor realizate de Sorin Onisor in Maroc. Pe langa peisajele superbe din aceasta tara, Sorin Onisor ne-a incantat privirea si cu fotografii realizate marocanilor.

Aceste imagini arata foarte clar diferentele culturale dintre noi si locuitorii Marocului.

Din punct de vedere geografic, Maroc este o tara care realizeaza tranzitia dintre desertul Sahara si pasunile din jurul Marii Mediterane, ceea ce veti putea observa si in fotografiile urmatoare.

Saptamana viitoare ne vom intoarce pe meleagurile noastre!

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Va dorim vizionare placuta!

Foto: Sorin Onisor

Vezi si: 

http://www.tabu.ro/fotografie-sorin-onisor-maroc-2/ 

http://www.tabu.ro/primavara-romania-fotografiata-de-sorin-onisor/ 

http://www.tabu.ro/mestesuguri-fotografii-de-sorin-onisor/

 

ARTICOLE SIMILARE

Cine este miliardarul român Daniel Dines, cel care l-a detronat pe Țiriac

Andreea Damian

Un stick USB funcțional a fost găsit în materiile fecale înghețate ale unui leopard de mare

realitatea

Europenii consumă resurse naturale care aparţin generaţiilor viitoare, potrivit unui raport WWF

Andreea Damian

Prințul William și Kate Middleton, 9 ani de căsătorie! Ducii au sărbătorit diferit anul acesta aniversarea lor

Andreea Damian

5 motive pentru care iti este mereu foame – partea I

realitatea

Patreon ar putea să înceapă să ofere împrumuturi creatorilor, printre alte servicii noi

realitatea

Scrie un comentariu