Home > Hobby > Fotografii Sorin Onisor – Copilaria

Fotografii Sorin Onisor – Copilaria

Bucuria unui copil este molipsitoare. De aceea, astazi am decis sa va incantam privirile cu fotografii ale lui Sorin Onisor in care subiectul principal este copilaria. 

La tara, indiferent de conditiile mai mult sau mai putin modeste ale parintilor, copiii se bucura inca de inocenta si de joaca in aer liber, practic de copilaria curata, departe de computere, tablete sau telefoane mobile. Fie ca alearga, se plimba sau se joaca cu alti copii, se vede ca viata simpla le prieste.

Copilaria este perioada din viata fiecarui om care ar trebui pretuita cel mai mult. Este perioada fara responsabilitati, in care greselile sunt acceptate si nu ar trebui sa fie pedepsite aspru, iar viata iti ofera mult mai multe senzatii in aceasta perioada.

Sentimentele sunt, de obicei, mult mai intense in copilarie. Bucuria, tristetea, dragostea, toate sunt mult mai intensificate in aceasta perioada.

Despre Sorin Onisor

Sorin Onisor si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Foto: Sorin Onisor

Vezi si:

http://www.tabu.ro/iarna-peste-romania-fotografii-sorin-onisor/

http://www.tabu.ro/descopera-moldova-prin-fotografiile-lui-sorin-onisor/

http://www.tabu.ro/fotografie-sorin-onisor-despre-oameni-si-batranete/

 

Articole asemanatoare
fotografie
De ce vedem în culori această fotografie alb-negru
Cum te poti pregati pentru o sedinta foto profesionala
Fotografii si calatorii de colectie intr-o cariera de succes
Vara in Romania vazuta prin obiectivul lui Sorin Onisor

Comenteaza acest articol

Fotografii Sorin Onisor – Copilaria

by realitatea   1 min
0