Tabu
Hobby Slider

Iarna peste Romania – fotografii Sorin Onisor

Iarna are frumusetea ei, iar Sorin Onisor ne-o prezinta in fotografiile sale. Desi friguros, iarna este un anotimp vesel.

Linistea satelor romanesti este amplificata pe timpul iernii.

Va dorim vizionare placuta!

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam, fie ca este primavara, vara, toamna sau iarna. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin Onisor si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Foto: Sorin Onisor

Vezi si:

http://www.tabu.ro/descopera-moldova-prin-fotografiile-lui-sorin-onisor/

http://www.tabu.ro/fotografie-sorin-onisor-despre-oameni-3/

http://www.tabu.ro/fotografie-sorin-onisor-mare-neagra/

ARTICOLE SIMILARE

După ce a pierdut o avere în 2018, Victoria Beckham face un anunț important despre imperiul ei de modă

Andreea Damian

Cum face bani YouTube din videoclipuri false despre vindecarea cancerului

Andreea Damian

Incredibil ce pasiuni are Țurcașiu după divorț

Tabu Tabu

Consumul de băuturi dietetice creşte riscul de accident vascular cerebral sau atac de cord

Andreea Damian

Angelina Jolie revine în postura de regizor cu un nou film despre război

Andreea Damian

Scrie un comentariu