Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Jurnalul unei insotitoare de bord: New York – orasul fiecaruia dintre noi

Daca nu sunteti hotarati la ce musical sa mergeti cand sunteti in New York, este de ajuns sa ajungeti in Times Square, unde de jur imprejur veti vedea reclame care nu dorm si va puteti inspira. Sau puteti cadea in capcana mirajului din jur si nu veti mai pleca din forfota si nebunia ce va cuprinde, care va capteaza atentia, care va sporeste interesul pentru tot amalgamul in care ati ajuns.

Jurnalul_unei_insotitoare_de_bord_New_York_orasul_fiecaruia_dintre_noi2Times Square sau magia Manhattanului, unde nu se tine cont ca e zi sau noapte, lumina panourilor publicitare furnizeaza suficienta lumina incat sa nu ai nevoie de blitz la camera, unde oamenii doar stau la terase sau pe scarile disponibile si se lasa absorbiti de vraja din jur. Foarte frumos, desi este un alt mod de a face bani de pe urma turistilor, este posibilitatea de a inchiria un panou publicitar si a face o declarative unei persoane iubite, de a ura la multi ani cuiva drag, de a posta o poza cu tine sau orice idee ti-ar veni, contra unui cost demn de un eveniment special.

Un alt must do in New York, este sa mergi in Central Park. Un parc cu istorie, cel mai aglomerat din lume poate si cel mai mare ca dimensiuni in central unui oras. Ai posibilitatea sa mananci in spatiul foarte bine oxigenat, sa hranesti veveritele, sa te plimbi cu barca pe lac, sa te plimbi cu bicicleta, rolele, sa faci jogging sau pur si simplu sa stai pe o banca si sa iti dai seama cat de norocos esti ca ai ajuns acolo. Daca esti o persoana dinamica si vrei sa mai vizitezi ceva muzee, afla ca in incinta parcului ai Gradina zoological si muzeul Metropolitan de Arta Moderna.

Jurnalul_unei_insotitoare_de_bord_New_York_orasul_fiecaruia_dintre_noi1Pentru a te bucura de oras din plin, pentru a-i simti vibratia si a ajunge in cel putin cateva locuri de interes turistic, ai nevoie de cel putin 7-10 zile. Pune la calcul si drumul pana pe coasta de est a Americii. Nu este de neglijat nici diferenta de fus orar care te-ar putea face sa fii un mic zombie in primele 2 zile, dar sunt convinsa ca adrenalina te va ajuta sa te bucuri de oras din prima clipa cand ajungi.

Monique FP – insotitor de bord aeronava

“To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.”

Vezi si:

http://www.tabu.ro/jurnalul-unei-insotitoare-de-bord-de-profesie-calator/

http://www.tabu.ro/cele-mai-romantice-locuri-pentru-un-sarut-memorabil/

http://www.tabu.ro/valea-stubai-distractie-de-iarna-la-superlativ/

ARTICOLE SIMILARE

CM de Fotbal 2018 din Rusia: meciurile și protestele ultimelor zile

Dora Constantinovici

Tina Turner, „simple the best” la 80 de ani

Andreea Damian

De ce ne este atât de greu să nu ne atingem faţa?

Andreea Damian

Actorul român, arestat pentru viol. Agresa femei în lift

Andreea Damian

Dan Helciug a prezis pandemia in videoclipul piesei “Da’Vai” lansat anul trecut

Tabu Tabu

Laura Andreşan, prima reacţie după ce Grasu XXL a anunţat despărțirea

Andreea Damian

Scrie un comentariu