Tabu
Image default
PEOPLESlider

Kate Middleton, imagini de poveste la aniversarea a 40 de ani. Ce semnificație specială are fiecare fotografie

Pentru a marca cea de-a 40-a aniversare a lui Kate Middleton, Palatul Kensington a lansat trei portrete noi uimitoare ale ducesei.

Cele trei fotogragii sunt de fotograful de modă Paolo Roversi și o arată pe soția prințului william purtând diferite rochii Alexander McQueen, una din casele de modă preferate ale ducesei de Cambridge.

Ele arată cum vrea să se prezinte la 40 de ani și emană un farmec strălucitor, de modă veche. Imaginile au fost făcute la Kew Gardens în noiembrie și vor face parte dintr-un proiect al National Portrait Gallery.

Fotografiile aduc un omagiu prințesei Diana, reginei Elisabeta a II-a și reginei Victoria.

Acestea vor fi expuse în acest an în trei zone – Berkshire, St Andrews și Anglesey – în care a locuit Catherine. Locațiile alese au o semnificație specială pentru ea. Berkshire este comitatul în care a copilărit și unde a fost crescută. St Andrews este locul în care a mers la universitate și unde și-a început relația cu soțul ei. Anglesey este locul în care cuplul a locuit împreună chiar înainte și la începutul căsniciei lor.

Kate Middleton își va sărbători cea de-a 40-a ei în privat, acasă, alături de soțul ei prințul William, în vârstă de 39 de ani, și de cei trei copii ai lor, George, de opt ani, Charlotte, de șase ani și Louis, de trei ani.

ARTICOLE SIMILARE

Halah Al Hamrani, prima boxeră din Arabia Saudită se bate pentru drepturile femeilor în islam

Andreea Damian

Cât timp ne protejează anticorpii de noul coronavirus

Andreea Damian

Grădina Sticlarilor | O zi în lumea sticlei

Ciocîrlan

Yoko Ono: “Am avut o relație intimă cu Hillary Clinton în anii ’70”

realitatea

Fotografie cu Sorin Onisor – Maramures

realitatea

Delia critică românii care au devastat supermarketurile dar are colecție de măști

Tabu Tabu

Scrie un comentariu