Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Meghan Markle a născut! Ce nume a ales pentru fetița ei

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat nașterea celui de-al doilea copil al lor, o fetiță. Conform cuplului princiar, fiica lor va purta numele Lilibet Diana, după Regina Elisabeta a II-a, al cărei nume de alint din familie în copilărie și tinerețe era „Lilibet” și după mama prințului Harry, prințesa Diana, relatează BBC.

Cuplul a anunțat că Lilibet-Diana Mountbatten Windsor s-a născut vineri, la un spital din Santa Barbara, California, în jurul orei locale 11:40. Și mama și copilul se află într-o stare de sănătate bună. Micuța este al 11-lea strănepot al reginei și a opta în ordinea succesiunii la tronul britanic.

Într-un mesaj de mulțumire publicat pe site-ul Archewell al cuplului, aceștia au spus: „Pe 4 iunie, am fost binecuvântați de nașterea fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut imagina vreodată și rămânem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile pe care le-am primit de pe tot globul. Vă mulțumim pentru amabilitatea și sprijinul vostru continuu în acest moment special pentru familia noastră.”

Mesajul adaugă că oricui dorește să trimită cadouri este rugat să „sprijine sau să afle mai multe despre” organizațiile care lucrează pentru femei și fete.

Ducii de Sussex au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară pe 14 februarie, prin intermediul unei fotografii alb-negru realizată sub un copac de pe proprietatea lor din Montecito, la aproape un an de la ieșirea lor din familia regală. Vestea a fost anunțată la mai puțin de trei luni după ce Meghan Markle a scris un eseu pentru New York Times în care a dezvăluit că a suferit un avort spontan în iulie 2020, intitulat „ The Losses We Share.”

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit pe 18 mai 2018 într-o ceremonie desfășurată la Castelul Windsor. Un an mai târziu, cei doi au devenit părinți, ducesa născut un băiețel, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie cu Sorin Onisor – credinta in Maramures

realitatea

Pacificatorul | Regina Elisabeta a II-a se pregătește să-i vorbească prințului Harry

Andreea Damian

Gala Premiilor Gopo, în premieră, în aer liber

Andreea Damian

“Ce-i în neregulă cu picioarele ei?”: Elle Macpherson atacată online pentru o poză de pe Instagram

realitatea

Big Brother va decide în curând cine merită asigurare de viață și de sănătate plătite de angajatori

Dora Constantinovici

Tudor Chirilă a dat lovitura la Hollywood. În ce film va juca

Andreea Damian

Scrie un comentariu