Tabu
LIFESTYLESlider

Meghan Markle, la primul ei eveniment public alături de Regină

Actrița americană Meghan Markle a avut o zi foarte încărcată, luni. Logodnica Prințului Harry a participat la Ziua Commonwealth, un eveniment oficial la care au participat Regina Elisabeta dar și ceilalți membri importanți ai casei regale britanice.

Evenimentul a strâns laolaltă oameni de vază ai Regatului Unit. Ziua Commonwealth s-a ținut la catedrala Westminster Abbey din Londra. Acesta a însemnat totodată și faptul că Regina o recunoaște pe Meghan Markle ca viitoare soție a nepotului ei, Prințul Harry.

La slujbă au partipat Prințul Charles, Ducesa de Cornwall, Ducii de Cambridge, Prințul Harry și primul ministru al Angliei, dar și fostul membru al formației One Direction, solistul Liam Payne, care a și cântat în cadrul evenimentului regal și pe care Meghan l-a privit cu nesaț în timpul recitalului.

Fotografii și stiliștii au fost cu ochii pe ținutele pe care le-au purtat la slujba de comemorare Meghan și Kate. Paginile de modă ale cotidianului Daily Telegraph subliniază că de această dată actrița americană a ales un palton alb și o rochie neagră, ambele create de un designer britanic. Băscuța albă, creată de Philip Jones, este o referință la angajamentul lui Meghan față de drepturile și egalitatea femeilor. Cu toate acestea, culoarea albă pe care a purtat-o la acest eveniment au amintit jurnalitștilor de nunta care se apropie.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bill Gates l-a bătut pe Jeff Bezos și redevine cel mai bogat om al planetei

Andreea Damian

Plimbări gratuite cu vaporașul pe lacul IOR din București

Andreea Damian

Gabriela Spanic, din nou în brațele unui român

Tabu Tabu

Platforme de E-commerce în 2024: Cele mai populare platforme și sfaturi pentru alegerea celei mai potrivite pentru afacerea ta

Tabu Tabu

Andra a dezvăluit intimități din viața de familie. Reacția fabuloasă a lui Cătălin Măruță

Andreea Damian

Cum faci față băgăcioșilor?

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu