Tabu
FASHION PEOPLE Slider

Meghan Markle va lansa o colecție de haine pentru birou

Meghan Markle

Meghan Markle va lansa o colecție vestimentară pentru locul de muncă, cu scopul de a ajuta organizația caritabilă Smart Works HQ, care ajută femeile neangajate să își găsească un loc de muncă. Soția prințului Harry și-a anunțat noul proiect în ediția de septembrie a revistei British Vogue, pe care a și editat-o.

„Când intri într-un spațiu Smart Works, dai peste o mulțime de haine, genți și perechi de pantofi. Uneori, însă, acestea nu răspund nevoilor tale stilistice, nu au mărimile și nici culorile potrivite”, a mărturisit Meghan.

Ducesa de Sussex va colabora cu branduri celebre precum Jigsaw, Marks & Spencer, John Lewis & Partners și Misha Nonoo. „Pentru a ameliora aceste probleme, am rugat brandurile Marks & Spencer, John Lewis & Partners, Jigsaw, precum și pe prietena mea, designerul Misha Nonoo, să ne ajute să creăm o colecție care să conțină opțiuni clasice pentru locul de muncă”, a spus ducesa.

Colecţia va apărea pe piaţă în toamna acestui an şi, pentru fiecare produs vândut, un altul va fi donat organizaţiei caritabile. „Mergând în această direcție, multe dintre branduri au decis să se folosească de modelul unul-pentru-unul: pentru orice articol cumpărat, unul este donat. Astfel, proiectul ne permite să devenim parte a poveștii altora și ne amintește că nu suntem singuri.”

Meghan a fost desemnată patroana regală a Smart Works și a altor trei organizații de caritate în luna ianuarie, acestea fiind primele sale patronaje de la căsătoria cu prințul Harry, Ducele de Sussex, în mai 2018.

„O campioană recunoscută a femeilor și a drepturilor lor la nivel mondial, ducesa va motiva tot mai multe femei să vină în centrele noastre și să obțină jobul care le va transforma viața”, a declarat Juliet Hughes-Hallett, președinte și fondatoare a Smart Works, la acea vreme.

Meghan Markle era însărcinată în cinci luni când a început proiectul editării British Vogue. Chiar și în ultimele săptămâni de sarcină a lucrat la ediția specială de septembrie, care va apărea pe 2 august. „Este o perioadă foarte specială pentru mine personal. Mi-a adus o profundă bucurie munca alături de Edward Enninful și de echipa sa, atât în timpul sarcinii, cât și în concediul meu de maternitate. A fost un privilegiu să fiu primită și susținută de această echipă minunată.”, a declarat fosta actriță.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Karl Lagerfeld, operatorul filmului Chanel Primăvară- Vară 2010

realitatea

Halle Berry arată incredibil la 51 de ani. Actrița a devenit blogger de fitness. FOTO

Andreea Damian

Victoria Beckham: primele fotografii în lenjerie intimă

realitatea

Anja Rubik, pentru al doilea sezon imaginea Fendi

realitatea

Dior a lansat lentile de contact aurii – FOTO

realitatea

Black Mirror sezonul cinci tocmai a fost confirmat de Miley Cyrus

realitatea

2 comentarii

Meghan Markle şi revoluţia ei: cum vrea să meargă oamenii la muncă | Adauga anunturi gratuite, Promovare online, Director web 1 August 2019 at 12:11

[…] Cum arată colecția vestimentară lansată de Meghan Markle, pe TABU.RO […]

Răspunde
Meghan Markle şi revoluţia ei: cum vrea să meargă oamenii la muncă - Stiri eZZ 1 August 2019 at 16:08

[…] Cum arată colecția vestimentară lansată de Meghan Markle, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu