Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Smiley, mărturisiri sincere despre viața lui alături de Gina Pistol. Când i se va naște fetița

Smiley a făcut câteva dezvăluiri legate de cum este viața cu iubita sa Gina Pistol și cum se pregătește aceasta de naștere. Îndrăgitul cântăreț a recunoscut că nu este ușor să stea lângă ea în această perioadă, casa fiind un șantier în lucru.

Gina Pistol așteaptă cu nerăbdare nașterea fetiței și a început să facă reamenajări prin casă, iar Smiley preferă să-și petreacă timpul la studio decât în propria locuință.

Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, artistul a recunoscut că este din ce în ce mai fericit că ziua în care va deveni tată este atât de aproape.

„La mine în casă stau cât mai puțin în momentul de față pentru că este în reconstrucție. E sindromul ăla al mamelor care pregătesc cuibul pentru venirea copilului. E aproape gata totul, suntem pe ultima sută de metri. Mai mult am stat la studio, cu pretextul că am de terminat albumul nou. Începutul lui martie este programat să vină copilul, dar se poate întampla orice.

Conștientizez din ce în ce mai mult că mai este o lună și mi se schimbă viața radical. În fiecare dimineață mă trezesc mai entuziasmat decât ziua precedentă. Voi trăi niște lucruri pe care nu le-am mai trăit niciodată. Voi avea un prieten nou”, a declarat Smiley.

Smiley a dezvăluit, de asemenea, când i se va naște fetița. „La începutul lunii martie. Pe atunci… dar să vedem ce se va întâmpla în ultima lună”, a spus emoţionat artistul.

ARTICOLE SIMILARE

De Dragobete, castiga un cadou de lux pentru iubitul tau!

realitatea

Celebra cântăreață transgender Sophie a murit la doar 34 de ani. Colaborase cu Madonna și Lady Gaga

Andreea Damian

Recomandarile specialistului in nutritie: 5 combinatii ideale pentru a slabi (partea II)

realitatea

Freddie Mercury, secretul pe care l-a păstrat până pe patul de moarte

Andreea Damian

Nepoata Thaliei, actrița Camila Sodi, e suspectă de coronavirus

Tabu Tabu

Femeile au nevoie de două ori mai multe toalete decât bărbații, spun experții în domeniul sănătății

Andreea Damian

Scrie un comentariu