Tabu
Image default
LIFESTYLE

Top cinci: vedete cu tatuaje din România

Tatuajele nu mai sunt de mult timp un lucru tabu, însă numărul lor pe corpul unei vedete atrage după sine privirile tuturor. După modelul celor de la Hollywood, vedetele din România n-au pierdut ocazia de a-și tatua fiecare pe unde vrea și poate, ba o notă muzicală, ba un nume, din întâmplare al viitorului fost soț. Iată care sunt vedetele din România care au avut curajul să-și afișeze tatuajele:

1. Cântăreața Ruby este una dintre cele mai tatuate vedete din  România. Ea are peste 15 tatuaje și n-a declarat niciodată că va înceta să-și facă. Ba mai mult, aceasta spune că fiecare tatuaj este reprezentativ pentru ea și are o poveste aparte. „Cel mai important este o inimă, pe care o am pe interiorul braţului şi pe care scrie «mamaia», de la bunica mea. Mai am tatuată o rândunică, pentru că eu acasă, la Medgidia, stau pe strada Rândunelelor. Apoi, mai am nişte flori de hibiscus, un 15 cu aripi, pe spate, şi două fundiţe, pe picioare“, a declarat Ruby.

2. Cu ceva mai puține tatuaje dar la fel de controversată este și Pamela de România. Simona Trașca poartă cu mândrie 11 tatuaje. Cel puțin de acestea știe toată lumea. Ea spune că niciodată nu-s suficiente și că pofta vine mâncând. Așă că nu va ezita să-și mai facă tatuaje în caz că asta va simți.  „Mi-am dorit să-mi mai tatuez ceva cu o semnificaţie divină, dar între timp mi s-a făcut poftă şi am vrut mai multe“, a spus Pamela.

3. Anamaria Prodan Reghecampf are tatuate 5 broscuțe! Deși mulți sunt oripilați de animăluțele nu chiar drăgălașe, Anamariei îi sunt tare dragi motiv pentru care și-a tatuat 5 broscuțe. Pe lângă aceste broscuțe, ea mai are are tatuat numele soțului său, un cod de bare dar și un soare. Și asta e doar ce știm noi!

4. Cântăreața Sylvia nu a fost chiar așa inspirată în alegerea unui tatuaj. Ea și-a tatuat numele fostului soț în zona inghinală, înainte să-i fie înfidelă! Lucru nu chiar fericit, fiind nevoită să și-l acopere. Cu toate acestea, vedeta este foarte mândră de toate tatuajele sale: „Am cinci tatuaje făcute în aproximativ cinci ani. Am unul pe laba piciorului, unul pe coaste, unul pe spate, unul pe încheietura mâinii stângi şi altul în zona inghinală“.

5. Nici Antonia nu e mai prejos. Frumoasa cântăreață are numai puțin de cinci tatuaje la care vedeta s-a gândit mult înainte de a le face. ”Pe mâna dreaptă am o fundiţă, pe stânga ochiul meu cu nişte petale şi o lacrimă. Mă reprezintă, pentru că sunt o fire sensibilă. Pe piciorul stâng, jos, numele Mayei, iar pe dreptul o notă muzicală pe care am făcut-o împreună cu Inna, în Mexic.“

Vezi si:

Trendul tatuajelor in randul vedetelor  

Vreau un tatuaj! Ce trebuie sa stiu inainte? 

Top 7 modificari corporale extreme

ARTICOLE SIMILARE

Dorinţa de a avea dantura perfecta l-a ucis pe Adrian Pintea! FOTO SOCANT

Cum să împaci gusturile tale muzicale cu ale iubitului tău

realitatea

Andreea Marin, inca o data mamica!

Dor de romanesc reprezentat de eleganta artei

realitatea

Să sărbătorim ZIUA COPILULUI cu niște cifre despre ce facem cu el tot restul anului

Dora Constantinovici

Salman Khan: “Cine naiba e Iulia Vantur?”

Scrie un comentariu