Tabu
PEOPLE

Ce vedete iubesc caini din rasa Bulldog Francez

Cu ochi mari, nas ridat si urechi supradimensionate, bulldogul francez cucereste lumea. In ciuda numelui, bulldog-ul francez isi are originile in Anglia.

Odata cu criza industriei textile, cainii din rasa Bulldog, populari in randul paturii mijlocii, a ajuns in Franta odata cu exodul textilistilor englezi.

Cum au ajuns cainii din rasa Bulldog Francez la forma actuala

In Franta, prin incrucisari cu diferite rase existente, a ajuns la forma actuala. Cainii din rasa Bulldog francez, capatand sarmul parizian, au devenit un must have pentru doamnele din inalta societate, scriitori sau artisti si devin populari in intreaga lume. Bulldogul francez de talie mica este rezultatul incrucisarii cu pugul sau terrierul. Mic, puternic, cu picioare scurte, urechi agere si rotunjite, bulldogul este un caine inteligent si curajos. Cu astfel de trasaturi nu este prea probabil sa castige concursuri de frumusete, dar aspectul comic al bulldogilor francezi face parte din sarmul rasei.

In plus, cainele este afectuos si amuzant, ideal pentru familie si un minunat tovaras de joaca pentru copii. Se adapteaza usor la apartament si cu stapanii ce petrec multe ore la birou. In ciuda conformatiei puternice, cainii din rasa Bulldog francez pot avea diferite probleme cu respiratia, au un sistem digestiv delicat si sunt predispusi la probleme cu vederea. Cu toate acestea, fanii frenchies sustin ca rasa este la fel de usor de crescut ca un Labrador.

Ce-vedete-iubesc-caini-din-rasa-Bulldog-Francez2Bulldogii francezi, caini apreciati de vedete

Bulldogul francez este un caine apreciat si de vedete. Printre vedetele ce au avut sau au un Bulldog francez se numara Robert Downey Jr, Leonardo Dicaprio, Marilyn Monroe, Lady Gaga, Reese Witherspoon, Ashley Simpson, Jack Osbourne, David Beckham. Si starul filmului X-Men, Hugh Jackman, este vazut adesea plimbandu-l pe Dali, numele bulldogului fiind inspirat de faimosul pictor.

Alti bulldogi francezi celebri sunt cei ai Marthei Stewart sau bulldogul pe nume Coco Channel al lui Reese Witherspoon. John Legend si sotia sa, Chrissy Teigen, sunt mandrii posesorii ai micutei Pippa, un catelus in plina ascensiune de cucerire a internetului.

O vedeta autohtona – Bucurie

Un alt personaj local de apartenenta franceza este si micuta Bucurie, ce a adunat mai bine de 4.000 de like-uri pe Facebook.

Datorita aspectului comic, personalitatii afectuoase si sarmului francez, bulldogul francez se deosebeste de ceilalti membrii ai raselor canine si devine tot mai indragit.

Vezi si:

http://www.tabu.ro/pom-pom-o-adevarata-vedeta/

http://www.tabu.ro/pug-ul-un-caine-iubit-de-vedete/

http://www.tabu.ro/taylor-swift-si-dragostea-pentru-pisici/

ARTICOLE SIMILARE

Feli Donose, surpriză fabuloasă! Se căsătorește

Tabu Tabu

Gwyneth Paltrow, exploatată de un bărbat

Andreea Damian

Premiile Emmy 2018. Ţinutele albe, preferatele vedetelor pe covorul roșu

Andreea Damian

Mihaela Rădulescu s-a pozat în pădure cum nu a făcut-o niciodată

Tabu Tabu

Lady GaGa și Bradley Cooper, împreună pe marele ecran

Andreea Damian

Lora a lansat videoclipul filmat în Bali la o lună după ce s-a întors

Tabu Tabu

Scrie un comentariu