Home > Agenda > Dirt on Fire 2015 a ajuns la final!

Dirt on Fire 2015 a ajuns la final!

Sarituri inalte, trickuri spectaculoase, multa adrenalina si schimbari de perspectiva. Asta a insemnat, in cateva cuvinte, cel mai mare show de dirt jumping din Romania, Dirt on Fire fueled by burn, care a avut loc in acest weekend la Ridemore Park din Miercurea Ciuc.

Anul acesta, cea mai mare competitie de BMX si MTB din Romania sustinuta de burn s-a autodepasit. Pe langa un setup incredibil, Dirt on Fire a devenit parte din circuitul international oficial al competitiilor de Free ride Mountain Bike, FMB World Tour.

Un rider de numai 17 ani a castigat la categoria Mountain BikeDOF 4

Tisza Gergo, un rider in varsta de numai 17 ani din Ungaria, a impresionat juriul si publicul cu evolutia sa spectaculoasa, castigand cea de-a cincea editie Dirt on Fire la categoria MTB.  Locurile doi si trei le-au revenit lui Tomas Zejda (Cehia), castigatorul de anul trecut, si de Nicolas Terrier, din Franta.

Performanta a fost la superlativ si la categoria BMX, care anul acesta a fost castigata de polonezul Dawid Godziek, urmat de Szabo Konrad siJozsa Danny, ambii din Ungaria.

La finalul competitiei, riderii s-au mai adunat o data pentru un ultim shot de adrenalina si au evoluat pentru proba “Best trick”. Juriul i-a desemnat fruntasi pe Dan Miller (Cehia), la categoria MTB, si DawidGodziek, la categoria BMX.

Demian Barnabas, rider burn, si Szekely Nandor au fost desemnati cei mai buni rideri romani din acest an la categoriile BMX, respectiv MTB.

“Ca sport in sine nu este greu, pentru ca daca te antrenezi ani de zilei iti vine din instinct totul, sunt niste reflexe de miscare care te ajuta sa nu-ti fie frica. Sa zbori cu bicicleta este cel mai tare sentiment din lume. Sunt foarte, foarte bucuros ca am reusit sa organizam aceasta competitie, pentru ca Romania are nevoie de astfel de evenimente ca sa evolueze un pic acest sport pus la colt. E nevoie de multa munca si perseverenta si trebuie sa ai un vis care sa te conduca in directia in care am ajuns si noi”, a declarat Demian Barnabas dupa incheierea Dirt on Fire.

 

 

Articole asemanatoare
Incepe Dirt on Fire 2015!
Rokolectiv 2015: 10 ani de evolutie in muzica electronica
Osunlade – invitatul special al burn Residency Showcase

Loading...

Comenteaza acest articol

Dirt on Fire 2015 a ajuns la final!

by realitatea   1 min
0