Tabu
Image default
Hobby Slider

Fotografie cu Sorin Onisor – Moldova (episodul 5)

Moldova redata de Sorin Onisor nu sta in peisaje si atat. Sta in simplitate, in oameni, in atmosfera, in aer.

Indiferent de anotimp, tara noastra isi pastreaza frumusetea, iar simplitatea satelor moldovenesti ne demonstreaza astazi acest lucru.

Sorin Onisor a surprins in fotografiile sale atat peisajele superbe, cat si vietatile dragalase si oamenii frumosi din satele romanesti din Moldova. Asadar, va dorim vizionare placuta!

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data, atat in Moldova cat si in restul tarii, daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Foto: Sorin Onisor 

Vezi si:

http://www.tabu.ro/fotografie-sorin-onisor-maroc-3/

http://www.tabu.ro/fotografie-sorin-onisor-despre-oameni-5/

http://www.tabu.ro/fotografie-sorin-onisor-toscana-4/

ARTICOLE SIMILARE

Câinelui tău îi place să asculte Bob Marley pentru că îi amintește de mama

realitatea

În Franța, „mama” și „tata” devin „părintele 1” și „părintele 2”

Andreea Damian

Taylor Swift dă de pământ cu „toxicitatea masculină”, capitalul privat și Șoroș la premiile Billboard

Dora Constantinovici

Portret al artistului la tinerețe: ALEXANDRU GHENCEA, ironic fashion designer

Ciocîrlan

The Prodigy, un nou deces la doar câteva săptămâni după ce solistul Keith Flint s-a sinucis

Andreea Damian

Cum a afectat coronavirusul viața particulară a solistului Jorge

Tabu Tabu

Scrie un comentariu