Tabu
Concurs

Jurnal de călătorie, Nicoleta – Tunisia

In iulie 2008 am fost intr-un sejur in Tunisia. Am locuit la un hotel frumos de 4 stele in localitatea Sousse. O zona cu multe de vazut: Medina – orasul vechi cu un bazar cu tot felul de maruntisuri – unde am incercat narghileaua -, zona centrala, bisericile in stil arab, terasele cu multe flori, imensele gradini, plaja, palmieri si mirosul de iasomie care invaluie insula. Am vazitat Port El Kantoui. Un loc cochet cu multe iachturi si vapoare.

Aici am ajuns cu Tuk-tuk Taxi. Un mijloc de transport foarte haios. Am vizitat apoi EL JEM – aici este un colloseum al Tunisiei, seamana putin cu cel de la Roma. Am plecat spre Desertul Saharei pentru plimbarea pe camile si safari cu jeep-urile in desert. Hotelul de la oaza din desert era foarte aratos si cu piscina, gradini, flori, restaurant, baruri. Nu ne asteptam sa gasim intr-o oaza asa ceva.

Plimbarea cu camila a fost o experienta inedita, cu jeepul la fel. Am fost pana la 8 km de granita cu Algeria pe teren accidentat. Am vazut locul unde s-a filmat "Pacientul englez" si am facut poze la decorurile unde s-a filmat si celebrul film " Razboiul stelelor". Am hranit cu biberonul un pui dragut de camila. A fost o excursie foarte interesanta si imi aduc aminte cu placere.

ARTICOLE SIMILARE

Voteaza Husa lui Lucian Broscățean!

realitatea

Å¢inută de cocktail, Irina!

realitatea

Å¢inută de cocktail, Flavia!

realitatea

Câștigătoarea celei de-a patra săptămâni de concurs

realitatea

Jurnal de călătorie, Janina – Bran

realitatea

Fii redactor Tabu pentru o zi!

realitatea

Scrie un comentariu