Tabu
Image default
PEOPLESlider

Meghan Markle, dezvăluiri explozive în interviul pentru Oprah. Ducesa a avut gânduri sinucigașe: „Nu mai voiam să fiu în viață”

Incendiar, uluitor, intrigant, așa ar putea fi descris interviul pe care ducii de Sussex l-au acordat vedetei de televiziune Oprah Winfrey. Prințul Harry și soția sa, Meghna Markle, au rupt tăcerea cu privire la fiecare aspect al vieții lor de când fosta actriță americană a intrat în familia regală britanică.

Meghan Markle i-a spus lui Oprah Winfrey că a avut gânduri suicigașe când era însărcinată în cinci luni ca urmare a mediatizării sale intense de către presa britanică, iar familia regală a refuzat să îi ofere ajutor. „Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare”, i-a spus cu ochii în lacrimi ducesa de Sussex lui Oprah Winfrey. „Şi m-am dus să văd instituţia şi am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, a adăugat ea.

Dacă fosta actriţă americană în vârstă de 39 de ani a denunţat o „adevărată campanie de denigrare” din partea instituţiei regale şi a spus că nu s-a simţit protejată de familia regală, ea a avut grijă să nu atace personal membrii coroanei. Ea a afirmat că, spre deosebire de cele publicate de presa britanică, nu a fost cea care a făcut-o pe Kate, ducesa de Cambridge, să plângă, ci că s-a întâmplat contrariul în timpul unui incident care a avut loc înainte de căsătoria ei cu prinţul Harry în 2018. Ea a precizat că, la scurt timp după aceea, Kate şi-a cerut scuze.

Meghan Markle, care este metisă, a mai afirmat în interviul difuzat duminică seară de canalul american CBS, că membrii familiei regale britanice erau îngrijoraţi de culoarea pielii fiului ei Archie înainte de naşterea lui. Ducesa de Sussex a mai spus că Palatul Buckingham a refuzat să acorde protecţie copilului, deşi aceasta este tradiţia.

S-au căsătorit în secret, înaintea ceremoniei oficiale

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit în secret cu trei zile înainte de grandioasa ceremonie oficială din 2018, a dezvăluit ea în interviu. Ducesa a povestit că şi-au spus da în faţa arhiepiscopului de Canterbury, Justin Welby. „Nimeni nu ştie. Dar l-am chemat pe arhiepiscop şi i-am spus: Acest spectacol este pentru lume, dar noi vrem ca uniunea noastră să fie între noi”, i-a destăinuit ea gazdei sale, Oprah Winfrey.

Aceștia au transmis și vești minunate despre relația lor. Au dezvăluit că al doilea copil pe care îl așteaptă este fetiță și se va naște la vară. Prințul Harry a vorbit și despre relația cu tatăl său, prințul Charles, și cu fratele său, prințul William. Relațiile lor au fost alterate de scandalurile mediatice.

ARTICOLE SIMILARE

Actorul Hugh Jackman nu poate lucra cu Angelina Jolie. Motivul incredibil!

Andreea Damian

Testamentul lui Kirk Douglas a fost citit. Surpriză! Cui i-a lăsat impresionanta avere?

Andreea Damian

Realitatea STAR – vocea puternică pe care o așteptai. Martori-cheie în dosare mamut, sentințe judecătorești puse sub semnul întrebării

Tabu Tabu

Laura Andreșan, despre infidelitate, trădare și traumă

Andreea Damian

Kate Middleton: prințul George a luat lecții de tenis de la Roger Federer

Andreea Damian

Cum a fost aleasă piesa de intro din The Deuce 2, despre femeia anului obiectificată

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu