Home > Lifestyle > Stiri > SOFIA VERGARA dezvaluie de ce e “mai distractiva” in pat

SOFIA VERGARA dezvaluie de ce e “mai distractiva” in pat

“Tuturor ne place sexul romantic, dar…”. Sofia Vergara, desemnata cea mai dorita femeie din lume, pozeaza in lenjerie provocatoare si dezvaluie de ce ea este mai distractiva in dormitor.

La 39 de ani, actrita originara din Columbia este protagonista unui pictorial sexy pentru revista Esquire.
In interviul care insoteste pictorialul, Sofia Vergara dezvaluie ce ar trebuie sa stie orice barbat care vrea sa abordeze o femeie de origine latina.

“Cred ca, pana la urma, tuturor femeilor le place sa fie apreciate si tratate cu respect si blandete”, spune Vergara. “Tuturor ne place sexul romantic. Dar cu o femeie de origine latina, vei avea parte de mai multa distractie”.
Cand vine vorbade silueta ei voluptuoasa, Sofia Vergara spune ca toate columbiencele au forme generoase. “Ei bine, in Columbia orice femeie este voluptuoasa si asa si trebuie sa fie. Nu vrei sa fii o slabanoaga cand toate verisoarele tale sunt ca niste sirene. Cresti crezand ca asta este adevarata frumusete”.

Sofia Vergara are un baiat din prima casatorie, iar acum este implicata intr-o relatie cu Nick Loeb, fiul unui ambasador SUA, din 2010.

 

Articole asemanatoare
mihaela rădulescu
Am aflat secretele siluetei de viespe a Mihaelei Rădulescu
parfum
Cum să alegi un parfum sexy
Rihanna și Adam Selman lansează o colecție de lenjerie „Jucăușe, dulci și sexy”
Sofia Vergara
Sofia Vergara lansează lenjerie modelatoare pentru plinuțe

Comenteaza acest articol

SOFIA VERGARA dezvaluie de ce e “mai distractiva” in pat

by realitatea   1 min
0