Tabu
lifestyle

TOP 10 nașteri neobișnuite

10. Susan Juliette este primul copil al lui Thomas Beatie, cel care se consideră primul bărbat gravid ce a dat naștere. Fapt care nu e tocmai fals, dar nici adevărat pentru că Thomas este un transsexual, foată regină a frumuseții, care a ales să arate ca un bărbat în cele din urmă.

09. O femeie din Suedia a născut la 11 kilometri deasupra Kazahstanului. Cum? Simplu. Ea se afla într-un avion care zbura de Bangkok la Helsinki. Copilul s-a născut, astfel, cu cetățenie internațională, ca toți copiii născuți în avion, și poate călători în orice colț al lumii fără a avea nevoie de viză.

08. O femeie din Statele Unite care a intrat în travaliu cu vreo două săptămâni a fost nevoită să nască în mașină în timp ce soțul ei gonea pe autostradă. De ce? Pentru că soțul nu a reușit să găsească ieșirea de pe autostradă spre spitalul cel mai apropiat.

07. O femeie din Washington a adus pe lume doi gemeni care au tați diferiți. Testele de paternitate au dovedit că cei doi copii nu au același tată, iar explicația ar fi că mama lor avea o aventură cu un alt bărbat cu care ar fi făcut sex la scurt timp după ce făcuse și cu soțul ei.

06. Un caz nu foarte fericit a avut loc în 2009. O femeie a născut un copil perfect sănătos la două zile după ce ea murise din cauza unei puternice hemoragii craniene. Acest lucru a fost posibil datorită aparatelor care au menținut-o în viață artificială pe nefericita mămică.

05. Chiar la sfărșitul lui 2009 și începutul lui 2010, o femeie din Detroit, SUA a reușit o performanță greu de egalat. Gravidă cu doi gemeni, ea a născut cam fix când ceilalți locuitori își spuneau La Mulți Ani. Astfel, cei doi gemeni sunt născuți în zile diferite, 31 decembrie, respectiv 1 ianuarie, luni diferite, ani diferiți și chiar decade diferite.

04.
O doamnă din Regatul Unit a adus pe lume în 2008 un băiețel și o fetiță la interval de 60 de secunde. Până aici nimic anormal, doar că medicii au declarat că cei doi nu sunt gemeni, iar unul este cu trei săptămâni mai mic decât celălalt pentru că femeia rămăsese gravidă cu cel de-al doilea copil în timp ce era deja gravidă cu primul.

03. Janita Garrett din statul american Illinois a avut ghinionul de a-i lua foc apartamentul în timpul ultimelor două săptămâni de sarcină. Ea a sărit pe geam pentru a se salva, dar a aterizat pe burtă, fapt care a băgat-o direct în travaliu și a născut după câteva minute un băiețel perfect sănătos.

02. O femeie din Carolina de Sud a fost nevoită să nască într-un copac în care stătea de trei zile din cauza unor inundații grave care nu permiteau intervenții salvatoare. Ea a reușit de una singură să țină copilul, să taie cordonul ombilical și să aștepte salvatorii care au apărut după câteva ore de la naștere.

01. O indiancă din… India evident, călătorea cu trenul în îngrămădeala caracteristică acestei țări. Femeia, gravidă în ultima lună, a alunecat și a căzut sub tren unde, de frică, a născut aproape instantaneu. Atât ea, cât și copilul au scăpat teferi și nevătămați.

ARTICOLE SIMILARE

RAFO-litigii

realitatea

Ghici cine se pregătește de cumpărături

realitatea

Seara fetelor: Victoria Beckham și Kate Beckinsale

realitatea

Uite cat de sexy e fosta iubita a lui CONNECT-R! Galerie 9 FOTO provocatoare!

realitatea

O mai tii minte pe “Betty cea urâtă”? Uite cum arata actrita acum

VARA ISPITELOR: S-a logodit COSMINA PASARIN!

Scrie un comentariu