Tabu
Image default
FASHION LIFESTYLE

Exclusiv! BIANCA isi distruge rochia de mireasa …in TABU

coperta Bianca LR

BIANCA DRAGUSANU – de curand DIVORTUL prevazut de multi a cunoscut si o anticipare explicita in revista TABU, unde BIANCA  a acceptat provocarea revistei de a-si distruge rochia de mireasa, integrandu-se in curentul “Trash the Dress”! BIANCA a realizat un pictorial unic in revista TABU, editia de noiembrie.

(c)Tabu, 2013. Pot fi reproduse 2 imagini, numai cu precizarea explicita, vizibila si functionala a link-ului http://www.tabu.ro/bianca-dragusanu-trash-the-dress/

Iata si fragmente din interviul luat de Dan-Silviu Boerescu protagonistei pictorialului:

TABU: Cum e cu ”barterul” de la nuntă?  Ți-ai ”vândut” cel mai important eveniment din viața ta?

BIANCA: În primul rând, ”barter” nu înseamnă gratis, înseamnă echivalentul unor servicii. E simplu, în schimbul unor servicii faci alte servicii. De altfel, nimeni nu știe ce a fost barter și ce am plătit.Poate că, de pildă, am obținut niște reduceri. Doar eu și soțul meu știm care e adevărul și asta este strict problema noastră.

TABU: Rochia de mireasă a fost pe barter?

BIANCA: Nu, rochia de mireasă NU a fost pe barter. Este un unicat, a fost creată exclusiv pentru mine de Atelier Ersa, lucrată anume pe măsurile mele. E croită manual din dantelă franțuzească. Interesant este că eu n-am spus că ar costa 9.000 euro, am zis doar că prețul este ”peste 5.000 euro”. Și a fost într-adevăr peste 5.000 euro!

TABU: În condițiile astea, de ce ai acceptat să o distrugi simbolic pentru pictorialul nostru?

BIANCA: Pentru că eu vreau să fiu întotdeauna altfel, originală, iar acesta este primul proiect de acest fel de la noi. Fiindcă era ceva …tabu!

TABU: Presupusa ta întâlnire cu Adrian Cristea înainte de nuntă? Presupusa întâlnire a lui Victor cu Anda Adam după nuntă?

BIANCA: La felul în care am fost păziți de toți acești paparazzi, nu ar fi apărut imediat imagini?!? Ai văzut doar ce se întâmplă – chiar acum, când vorbesc cu tine, afară mă pândesc trei mașini cu reporteri și fotografi! (N. RED. Într-adevăr, pe durata realizării interviului, erau trei mașini, una parcată chiar pe trotuar, lipită efectiv de poarta redacției! Oamenii au stat acolo de la ora 16.00 până noaptea târziu, mult după ce Bianca părăsise clădirea pe o altă ieșire. La un moment dat, un cameraman a încercat să dea buzna în clădire dar a fost evacuat imediat. Tot ce a putut imortaliza pe peliculă a fost ieșirea triumfală a băiatului care adusese pizza unor colegi…)

…Pictorialul integral si interviul complet numai in revista TABU de noiembrie, de VINERI, 1 NOIEMBRIE, la punctele de difuzare a presei!

Foto: Catalin Muntean. Producator: Cristi Petrescu. Styling: Bianca Slav. Concept editorial: Dan-Silviu Boerescu

ARTICOLE SIMILARE

Designerii brazilieni propun toalete pictate manual în nuanțe de alb și bej

realitatea

De necrezut! Beyonce s-a aruncat de pe o clădire!

Emma Watson poarta o tinuta androgina in reclama pentru Lancome

realitatea

Reteta de toamna – supa crema de dovlecei

realitatea

Eva Longoria sau Zoe Saldana?

realitatea

Curs de inițiere în arta modei la Agora Studio

realitatea

5 comentarii

Bianca si-a distrus rochia de mireasa! Nu i-a pasat ca a costat peste 5.000 de euro! | Kiss Canaries 31 October 2013 at 6:44

[…] FOTO: Tabu […]

Răspunde
Adevarul despre mancarea si bautura de la NUNTA BIANCAI | Bucătăria pentru toți 31 October 2013 at 8:59

[…] (c)Tabu, 2013. Pot fi reproduse 2 imagini, numai cu precizarea explicita, vizibila si functionala a link-ului https://www.tabu.ro/bianca-taie-rochia-mireasa/ […]

Răspunde
Matei 1 November 2013 at 8:50

Ne doare la basketzi ca Bianca borfelina si-a distrus rochia de mireasa;
Sa-i fie de bine !
Ne-am fi mirat daca am fi auzit ca a realizat ceva in viata asta.

Răspunde
Virgil 3 November 2013 at 17:46

Nu aveti un site pt a putea citi interviul? Nu am , aici in Canada de unde sa cumpar revista. Si as vrea sa citesc interviul Binacai, aceasta fata ravasitor de frumoasa.

Răspunde
Andrei Oana 22 November 2013 at 15:14

Tot ce a putut imortaliza pe peliculă a fost ieșirea.
Sunteti sigur ca filmau pe pelicula? :))

Răspunde

Scrie un comentariu