Tabu
lifestyle

Cu OANA ZAVORANU la psihiatru / Traumele: pierderea tatalui, mama, “incestul” cu Pepe

Psihologul Veronica A. Cara consideră, intr-o interventie televizata la Cancan TV,  că tot războiul cu mama sa Oana l-a iscat din cauza pierderii taţilor săi şi pentru că a învinuit-o pe Mărioara Zăvoranu pentru aceste decese. “Când privim un om trebuie să privim întreg comportamentul, Oana a avut doi taţi, pe amândoi îi pierde. Când îţi moare un părinte te învinovăţeşti. Oana a apărut ani întregi la tv certându-se cu mama ei, pentru bani. Oana a mers de fapt la tv să atragă atenţia mamei sale: “De ce naiba nu mă vezi că sunt singură?” şi făcea boacăne aidoma unui copil”, a explicat psihologul Veronica A Cara.

Veronica A Cara a interpretat toate apariţiile Oanei în care se certa cu mama ei, ca pe o durere pe care şi-o striga în public deoarece îi era frică de singurătate şi voia ca Mărioara Zăvoranu să fie alături de ea. “Oana nu mai avea familie, taţii ei muriseră, avea două surori care muriseră singure, nu mai conta că a fost un cataclism, Oana a avut anxietatea că va muri singură ca şi surorile ei”, a spus Veronica. Potrivit psihologului, Oana era atât de sigură că mama ei o iubeşte, încât îşi permitea să îi spună în faţă că o urăşte şi să se poarte atât de urât cu ea, aşa cum s-a văzut în toate emisiunile tv. “Oana îi spunea mamei ei că o urăşte pentru că era sigură că mama ei o iubeşte. Pe de altă parte, dacă Oana şi-a învinuit mama că din cauza ei cei doi taţi au murit, atunci Oana se comporta ca atare. Oana s-ar fi războit cu mama ei, dacă nu avea bani, pentru orice altceva, pentru fluturi, doar ca să-şi strice durerea”, a mai spus psihologul.

 

În ceea ce priveşte ţinutele cu glugă pe care le purta Oana Zăvoranu la fiecare emisiune în care se certa cu mama ei, Veronica spune că aceasta voia să fie omul rău, călăul, care nu vrea să-şi arate faţa. “Gluga Oanei reprezenta trecerea dintre 2 lumi, ne asigură că îi era ruşine pentru ce face, că se dispreţui şi voia să pară un om rău. La nivel inconştient îi cerea şi iertare lui Dumnezeu”, a mai spus Veronica. 

 


Veronica A Cara a explicat în cel mai simplu mod şi dansurile Oanei pe care aceasta le posta pe internet după divorţul de Pepe. Psihologul vede aceste dansuri în faţa webcam-ului ca un doliu şi un dans primitiv care se făcea la înmormântări. Psihogul i-a analizat Oanei şi cele mai mici gesturi, iar cel care a uimit-o a fost gestul pe care Oana Zăvoranu îl făcea cu buzele şi limba în timp ce vorbea (scotea limba, îşi umezea şi muşca buzele), iar explicaţia acestui tic obsesiv este nevoia sânului mamei. “Ni se poate părea la prima vedere sexy, puţin lipsit de maturitate, puţin într-o ureche pentru cei din public. Este un dans tribal, primitiv cap-coadă. Ea, în acele dansuri, nu face decât să ţină doliu, să se iniţieze ca femeie la 38 de ani singură. Atunci făcea nişte lucruri care m-au şocat. Oana nu mai are familia lângă ea. Posttrauma o făcea pe Oana să-şi dorească sânul mamei, avea nevoie de mama ei. Acest gest o împiedica câteodată şi să vorbească”, a explicat psihologul.

 

Confidenta Oanei Zăvoranu a explicat şi de vedeta a mărturisit după divorţ că nu se mai simţea atrasă de Pepe. Potrivit psihologului, Oana avea impresia că se culcă cu unul dintre părinţii sau fraţii ei, deoarece ajunsese să-l vadă pe soţul ei mai de degrabă ca pe un frate sau tată, în care avea încredere. “Pepe era omul în care avea cel mai multă încredere, Oana nu mai avea familiemamă, tată. Pepe era pentru oana părinţii, fraţi, surori. Ea spunea că nu se mai simţea atrasă de el, dar ea de fapt îl vedea ca pe un tată, chiaca şi pe mama ei. Oana simţea că face un incest. Un bărbat care o iubeşte nu premeditează acest lucru, nu strânge patru luni probe”, a mai spus psihologul Oanei., potrivit www.cancan.ro

 

 

Cu toţii ştim că Oanei îi place să se distreze pe seama ei la televiziuni, dar Veronica A Cara critică acest comportament şi îi atrage atenţia artistei că acesta este motivul pentru care oamenii o critică. “Oana e un copil, se comportă ca un copil, dar este adultă. Oamenii ştiu că este matură şi cred, atunci, că este ţicnită”, a explicat psihologul.

ARTICOLE SIMILARE

De prin redacție: Ce își dorește redacția Tabu de Crăciun

realitatea

Divorţurile lui 2011

realitatea

XXL Rose. Solistul Guns N’ Roses e de nerecunoscut

realitatea

Blake Lively și-a cumpărat 40 de perechi de pantofi de la Louboutin

realitatea

O ştiristă a leşinat în direct la TV (VIDEO)

Prinţesa Marina Sturdza vi-l prezintă pe Paul Neagu

Scrie un comentariu