Tabu
lifestyle

HURREM din “Suleyman Magnificul” inlocuita de Miss Turcia? FOTO!

Frumoasa Hurrem are o rivală puternică în persoana lui Açelya Samyeli Danoğlu, cea mai nouă achiziţie din distribuţia serialului “Suleyman Magnificul”. Açelya Samyeli Danoğlu, o studentă în vârstă de 23 de ani care şi-a adjudecat titlul de Miss Turcia 2012 şi şi-a reprezentat ţara la Miss World, a intrat recent în distribuţia serialului “Suleyman Magnificul”.
Ea o va interpreta pe italianca Giulia Gonzaga, o nobilă cultă, elegantă şi rafinată din oraşul Fondi, pe care corsarul Barbarossa încearcă să o răpească la porunca lui Ibrahim paşa, omul de încredere al sultanului Suleyman (jucat de Halit Ergenç).
Acesta, deranjat de puterea pe care Hurrem o are asupra sultanului, încearcă să o adcă la palat pe frumoasa Giulia, în speranţa că Suleyman se va îndrăgosti de ea. Numai că planurile îi sunt dejucate şi aceasta reuşeşete să scape, potrivit enational.ro.
Serialul turcesc “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii” descrie domnia unuia dintre cei mai faimoşi sultani ai Imperiului Otoman, Suleyman Magnificul (1520-1566), prezentând cuceriri militare, intrigi de palat şi rivalităţile din harem. Milioane de telespectatori urmăresc cu sufletul la gură acest serial, în fiecare săptămână, în Turcia, în ţările din regiunea Maghreb, dar şi în cele din Europa de Est, unde această producţie a fost vândută. Serialul “Suleyman Magnificul” este difuzat în România de postul de televiziune Kanal D.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată Roxana Ionescu fără strop de machiaj

Kate Beckinsale, încântată de formele ei

realitatea

Ce au ajuns să mănânce modelele pentru a arăta slabe pe podium!

CAT A CASTIGAT Connect-R cu hitul “Vara nu dorm”

UNVEILED: Meet the Makers Behind the Labels

realitatea

Expoziție foto pentru milionari

realitatea

Scrie un comentariu