Home > Agenda > stiri > Rihanna: Bătaia de la Chris Brown m-a deșteptat!

Rihanna: Bătaia de la Chris Brown m-a deșteptat!

Pentru Rihanna zicala "tot răul spre bine" pare a fi devenit un motto. Interpreta a declarat în timpul unui interviu recent că bătaia pe care i-a administrat-o Chris Brown a fost ca o deșteptare pentru ea și că nefericitul incident i-a schimbat viața în bine.

"Căile Domnului sunt misterioase, iar uneori ne întrebăm de ce ne face Dumnezeu tot felul de lucruri sau de ce ne atacă Dumnezeu. Dar eu aveam nevoie de o treabă din asta ca să mă trezesc și să îmi dau seama ce e cu mine, iar Dumnezeu a hotărât că așa poate să mă ducă pe drumul cel bun!", a declarat Rihanna. Ea mai adăugat că în dimineața următoare după ce a fost agresată de Chris Brown s-a trezit și și-a dat seama că nu mai vrea să rămână în respectiva relație și s-a simțit excelent.

Vă reamintim că Rihanna a fost bătută de fostul ei iubit, Chris Brown, chiar în seara premiilor Grammy de anul trecut. Fotografiile cu interpreta plină de vânătăi au făcut înconjurul lumii în doar câteva ore, iar Brown a fost condamnat la peste 1.400 de ore de muncă în folosul comunității și se află sub supraveghere juridică pentru o perioadă de cinci ani.

 


Comenteaza acest articol

Rihanna: Bătaia de la Chris Brown m-a deșteptat!

by realitatea   1 min
0