Home > Fără categorie > MITT ROMNEY: “Ma rog pentru OBAMA!”

MITT ROMNEY: “Ma rog pentru OBAMA!”

In primul discurs de după aflarea rezultatelor, Mitt Romney si-a recunoscut infrangerea si a ținut să mulțumească tuturor celor care l-au ajutat în campania electorală. “Am dat totul pentru această campanie”, a declarat Romney la Boston (totusi, el a pierdut in Massachusettes, statul natal!), în faţa a mii de susţinători. Un mesaj special de muțumire l-a adresat soției care “ar fi fost o Primă Doamnă extraordinară”.

Candidatul republican şi-a recunoscut înfrângerea, afirmând că l-a sunat pe preşedintele Barack Obama pentru “a-l felicita pentru victorie”.

“Tocmai l-am sunat pe Obama să îl felicit pentru victoria din această seară şi campania pe care a dus-o. Îi urez numai bine. Mă rog sa aibă un mandat de succes”, a spus Mitt Romney.

”Am candidat la preşedinţie pentru că sunt îngrijorat pentru America. Cred că merită să aibă o economie mai bună şi să fie grozavă. Cred că aş fi putut conduce ţara într-o altă direcţie, dar acum a câştigat Obama şi ar trebui să ne rugăm pentru el. Eu și Ann ne vom ruga pentru el. Contăm pe voi să faceți angajări, să investiți, să puneți poporul deasupra politicii, să guvernați. Alegerile s-au încheiat, dar principiile noastre rămân”, a mai spus Romney.


Comenteaza acest articol

MITT ROMNEY: “Ma rog pentru OBAMA!”

by   1 min
0