Tabu
CULTURE

Electric Castle 2024. Care este line-upul și programul festivalului

Electric Castle 2024 va avea loc anul acesta, între 17 și 21 iulie, la castelul Banffy din Bonțida, Cluj-Napoca. Organizatorii au anunțat deja și cine sunt artiștii care vor performa la cea de-a 10 ediție a festivalului.

Organizatorii festivalului au anunțat lista completă a artiștilor care vor urca pe scenă, la cea de-a 10-a ediție Electric Castle. Sean Paul, cântărețul de reggae și dancehall, este cap de afiș la Electric Castle 2024.

Massive Attack, Bring Me The Horizon, Queens of The Stone Age, Chase and Status, Sean Paul și Paolo Nutini – așa arată capul de afiș al celei de-a 10-a ediții a festivalului Electric Castle. Alți 300 de artiști din toate genurile muzicale vor fi prezenți la castelul Banffy, din Bonțida, între 17 și 21 iulie, pentru a crea o nouă ediție și mai eclectică, exotică și explozivă.

Massive Attack și Queens of The Stone Age au creat stiluri muzicale, devenind repere pentru generații întregi de muzicieni, în timp ce trupe precum Bring Me The Horizon și Chase and Status revoluționează prin versatilitate și apetitul de a experimenta în zone muzicale diferite.

Sean Paul, unul dintre cei mai prolifici artiști dancehall din toate timpurile, este surpriza ediției. Imaginea sa e tot ce te-ai aștepta de la un rapper născut în capitala stilului reggae, însă palmaresul în hit-uri (1.2 miliarde de ascultări doar în 2023) și premii (Grammy, AMA, Billboard) spune mult mai multe despre ambiție, talent și puterea de a crea un brand. În registrul opus, Paolo Nutini vine cu un cocktail de rock și soul, o voce care răscolește emoții și peste 20 de ani de carieră care i-au adus milioane de fani.

Cei doi se alătură unui anturaj muzical creat de organizatori pentru a scoate fanii festivalului din zona de confort. Cu Marc Rebillet, cel mai „jucăuș” DJ al momentului, Shaquille O’Neal aka DJ Diesel aka vedetă NBA convertită în star drum and bass, Sevdaliza, artista ce experimentează cu ritmurile iraniene în muzica pop, și L’Entourloop, proiectul colectiv condus de doi francezi ce pozează în „bunici ai hip-hopului”, Electric Castle refuză rețetele în line up și își urmează propriul instinct creativ.

Pe lângă cei enumerați, Nina Kravitz, Hernan Cattaneo, DJ Shadow, Kungs, Todd Terje, Sasha și Bonobo, frații Cavalera, Sleaford Mods, Iguana Death Cult, She Wants Revenge, Palaye Royale, iLe, Derya Yildirim & Group Șimșek, Fulu Miziki, Subcarpați, Vița de Vie, Coma, Vama, Irina Rimes, Byron, Delia, Șuie Paparude, CTC și alte zeci de nume sunt confirmate să urce pe scenele Electric Castle.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Câștigător Survivor România 2023. Cine a luat premiul de 100.000 de euro

Andreea Damian

Se lansează campania #PayMeToo împotriva diferenţelor de salarii în funcţie de gen

Dora Constantinovici

V for Vintage la Cafepedia

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

New York Times dedică prima pagină victimelor coronavirusului: a umplut-o cu nume de persoane decedate

Andreea Damian

Galateea Contemporary Art ⎥ Multă culoare și ceva geometrice

Ciocîrlan

Scrie un comentariu