Tabu
LIFE & LOVE

Zodiile care sunt în stare să te distrugă când sunt furioase

Unele semne zodiacale sunt mai furioase decât altele, mai răzbunătoare, mai dificil de stăpânit atunci când le este pusă la încercare buna credință.

Berbec

Berbecii sunt impulsivii zodiacului, iar prin firea lor sunt foarte greu de stăpânit atunci când sunt furioși. Berbecii sunt foarte sinceri cu privire la opiniile pe care le au și nu se lasă călcați în picioare, își cunosc valoarea și nu le este frică de confruntare. Atunci când cineva rănește sentimentele unui Berbec să fie sigur că lucrurile nu rămân nerezolvate. Nativii nu se vor liniști până când nu își vor găsi dreptatea. Berbecul nu tolerează trădarea și lipsa de respect, ci vrea să fie tratat corect, iar dacă acest lucru nu se întâmplă, cu siguranță va avea ceva de spus cu mult curaj în fața celui care a profitat de bunătatea lui, potrivit collective.world.

Scorpion

Nici Scorpionul nu va sta liniștit atunci când cineva îi va trăda încrederea sau îl va batjocori. Scorpionul nu suportă minciuna, înșelătoria și se prețuiește prea mult pentru a tăcea din gură atunci când cineva își bate joc de sentimentele lui. Scorpionii nu dau dreptul nimănui să îi trateze în mod greșit și, fiind una din cele mai răzbunătoare zodii, cei care le fac rău trebuie să se aștepte la o furie ieșită din comun.

Taur

Tauri par dulci, inocenți, indulgenți, dar dacă sunt tratați îngrozitor, vor face tot posibilul să strice ziua și viața persoanei respective. Taurul urăște minciuna și vrea să fie tratat corect de către cei pe care îi respectă. Încăpățânarea Taurului îl determină să își caute dreptatea atunci când cineva îi face rău printr-un adevărat acces de furie. Taurul nu mai este deloc drăguț atunci când cineva îl supără și nu acordă niciodată o a doua șansă.

Gemeni

Gemenii sunt brutal de sinceri, așa că dacă sunt supărați nu vor mai fi deloc discreți în această privință. Gemenii spun exact ceea ce i-a deranjat, cum i-au făcut celelalte persoane să se simtă și nu permit nimănui să îi trateze îngrozitor. Dacă ai supărat un Geamăn trebuie să te aștepți la o adevărată criză de furie și la un rămas-bun fără ezitare.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

TOP 10 vedete care si-au pierdut virginitatea la o varsta frageda

realitatea

Sandra Romain, POSEDATĂ DE DEMONI?

5 lucruri uimitoare pe care nu le știați despre sâni

realitatea

De ce 50% dintre femei mimează orgasmul

realitatea

Educație sexuală cu actori din filmele pentru adulți. Clipul video s-a viralizat rapid pe Internet

Andreea Damian

Cât de des mint bărbaţii în legătură cu mărimea bărbăţiei lor?

Scrie un comentariu