Tabu
FASHION

Iată 5 sfaturi pentru a cumpăra produse de lux ieftine!

Vrei să achiziționezi un parfum high-end, o geantă de designer sau chiar bijuterii de excepție dar fără să plătești un preț mare? Descoperă sfaturile experților pentru a găsi mărci prestigioase la prețuri reduse.

Ce se întâmplă dacă luxul ar putea fi, de asemenea, accesibil? Știm că prețurile stratosferice ale giganților sectorului cresc pe măsură ce „doribilitatea” lor crește. Unele genți emblematice, cum ar fi Hermès Birkin, depășesc 20.000 de euro. Pentru a achiziționa aceste obiecte de prestigiu la un cost mai mic, există o singură soluție: îndrăznește să folosești canale alternative, precum second hand, clearance-ul și licitațiile.

Cum să cumperi piese de lux la prețuri reduse? 

Mă înscriu pentru vânzări private

Veepee, Showroomprivé, BazarChic… aceste platforme de internet lichidează articolele nevândute de la mărci precum Lacoste, The Kooples sau Paul Smith între -30 și -70% . În fiecare zi au loc în jur de zece vânzări, în care sunt oferite și produse de înfrumusețare (Clarins, Lancôme), electrocasnice (Samsung, Dyson), șampanie etc. Dacă sunteți interesat în principal de casele de modă și tinerii designeri, accesați placedestendances.com, zalando-prive.fr, thebradery.com sau ik-vp.com. 

Livrarea poate fi lungă (până la o lună), deoarece produsele sunt expediate de brand și nu de platformă.

Mă îndrept către Vestiaire Collective

Haine, genți, pantofi, ceasuri, bijuterii… cu aproximativ 25.000 de articole second-hand oferite spre vânzare, VestiaireCollective.com își propune să fie Vintedul modei de ultimă generație. Specialistă în case de lux, această platformă globală prezintă și aproximativ o sută de mărci mai accesibile, precum Sézane, Ba&sh sau Acne Studio, cu articole care pornesc de la 12 euro. 

Puteți returna produsele în termen de 14 zile, dacă le-ați achiziționat de la un profesionist. Și ferește-te de costurile de livrare, sau chiar de taxele vamale, care pot fi mari dacă vânzătorul se află în străinătate.

Second-hand

Din ce în ce mai multe branduri de modă de ultimă generație își instalează magazinul pe internet pentru a le oferi hainelor o a doua șansă. Noi sau în stare foarte bună, articolele provin din dulapuri private, dar și din buticuri și ateliere, unde se produc, în special, prototipuri. Colectare, control al calității, curățare, încărcare și expediere, marca se ocupă de tot și vă rambursează dacă ceva nu merge bine. 

Vânzarea în consignație

În aceste buticuri, se vând articole de prêt-à-porter second-hand, articole din piele și accesorii de designer, precum și designeri precum Dries Van Noten sau Acne Studios. Prețul depinde de evaluarea și starea articolului: de la 70 de euro pentru o fustă, 100 de euro pentru pantofi și 300 de euro pentru o geantă. Factura servește drept garanție a autenticității. 

Cumpăr „numerar”

Easy Cash, Cash Converters, HappyCash… magazinele de cumpărare și vânzare de produse second-hand nu oferă doar echipamente informatice și electrocasnice. Accesoriile de lux uzate sunt vândute acolo cu 30 până la 50% mai ieftin decât cele noi. Autentificate și curățate, sunt garantate timp de unul până la doi ani. Recent, s-au vândut ochelari de soare Miu Miu la 119 de euro, o brățară placată cu argint Tiffany & Co la 169 de euro și o geantă Louis Vuitton la 299 de euro. Specializat în „produse second hand de calitate”, site-ul pretachanger.fr vinde îmbrăcăminte de la mărci prestigioase cu reduceri de până la 70%. Acolo găsești un tricou polo Lacoste, un portofel Balmain sau sandale Sézane la 29 €, toate autentificate și garantate a fi noi.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Nike va produce încălţăminte pentru „eroii de fiecare zi”

Andreea Damian

Colecția Marc Jacobs toamnă-iarnă 2009-2010

realitatea

Ce tendințe de primăvară/vară 2021 să adopți dacă ai peste 50 de ani

Andreea Damian

Modalități durabile de a-ți actualiza garderoba atunci când corpul tău se schimbă

Andreea Damian

Top 7 obiceiuri vestimentare gresite

realitatea

CEA MAI STYLISH BĂUTURA A VERII: COCKTAIL-UL ROBERTO CAVALLI

Scrie un comentariu