Tabu
FASHIONSlider

Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în Coreea de Sud

Carmen Iohannis a impresionat cu ținutele purtate în vizita în Coreea de Sud alături de președintele Klaus Iohannis. 

Soția președintelui român a îmbrăcat două costume create de un designer român, o creatoare de modă cu care colaborează de ani.

Luni, 22 aprilie, președintele Klaus Iohannis și-a început vizita în Coreea de Sud cu o depunere de coroane de flori la Seoul National Cemetery. 

Îmbrăcat într-un costum negru, cu cămașă albă și cravată bleumarin, președintele a avut-o alături pe soția sa. Carmen Iohannis a purtat la acest eveniment un costum negru, cu mânecă trei sferturi și fustă care i-a acoperit genunchii. Adina Buzatu, care îmbracă de ani vedetele din România, a apreciat ținuta purtată de prima-doamnă.

Ea a spus că acest costum purtat de Carmen Iohannis îi amintește de ținutele celebrei Jacqueline Kennedy, fosta primă-doamnă a Statelor Unite. „Sunt ținute clasice formale, potrivite unui eveniment de nivel înalt. Sunt corecte, îmi place croiul costumului ei, o pune în evidență, îmi place mâneca sacoului, e foarte șic. E un model de inspirație a anilor 60, la modă acum, un gen de Jacqueline Kennedy, ca stil”, a zis ea pentru Playtech.

Imagine

Și creatorul de modă Florin Burescu, care o îmbracă pe artista Maria Constantin, a lăudat ținuta neagră purtată de Carmen Iohannis. „Sunt de apreciat că respectă protocolul, în fiecare țară, ne dorim ca și la noi când vin străinii să le respecte. Ținutele sunt impecabile, îl felicit pe domnul președinte pentru atitudinea pe care o are în costum și în fața unei astfel de ceremonii, iar doamna Carmen Iohannis este la cea mai bună apariție a sa, de când a apărut în vizorul publicului, impecabil.

Costumul perfect croit, lungimea fustei este ideală. Încălțămintea e foarte bine asortată. Îmi place și coafura, o avantajează, o sfătuiesc să o poarte mereu. Felicitările mele, o apariție de senzație, suntem mândri să ne reprezinte țara, din punct de vedere vestimentar, de această dată!”, a zis el pentru aceeași sursă.

Costumul negru purtat de Carmen Iohannis în Coreea de Sud a fost creat de designerul român Eli Lăslean. Și în a doua zi a vizitei în Coreea de Sud, prima-doamnă a României a optat tot pentru un costum, de data aceasta alb, gen Chanel, realizat în Atelierele ELLIS by Eli Lăslean.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Motivul neașteptat pentru care uitucii sunt mai inteligenți

Andreea Damian

Tur pietonal ⎢ Povești aristocrate și case frumoase din București

Ciocîrlan

Elena Perseil, colecția Realxing Allowed

realitatea

Provocarea Keke a strâns sute de clipuri video cu oameni care dansează pe lângă mașinile pornite

realitatea

Costumul de baie cu talie înaltă. Află cum îl porţi pentru a arăta superb

Andreea Damian

Femeile îşi asumă tot atât de multe riscuri ca şi bărbaţii. În unele situații!

Andreea Damian

Scrie un comentariu