Tabu
PEOPLESlider

Vă mai amintiți de Selena – ex Candy? Ce face acum în Anglia

Trupa Candy era la mare căutare la începutul anilor 2000, iar din ea făceau parte Claudia Pavel – Creăm, Giulia Anghelescu și Selena – Elena Vasilache. Aceasta din urmă a fost și actriță, jucând în câteva seriale de televiziune, însă apoi a plecat în Londra, acolo unde își continuă carieră muzicală.

elena-vasilache-selena
elena-vasilache-selena

Pe Elena Vasilache sau Selena mulți o știau încă de la începutul anilor 2000 ca blonda cu strungăreață din trupa Candy, din care mai făceau parte Giulia Anghelescu și Claudia Pavel. Cele trei fete făceau furori în rândul adolescenţilor și electrizau publicul cu melodii ca “Mergem la mare” sau „Sunt fata care îţi place”. Anii au trecut, Claudia şi Giulia au început o carieră solo în România, însă Selena a ales să plece din ţară după ce a fost în componența mai multor proiecte muzicale și cinematografice.

Trupa-Candy
Trupa-Candy

 

A jucat în seriale precum “Iubire ca în filme”, “Inimă de țigan” sau “Regina” și apoi a plecat din țară. Destinația aleasă a fost Londra, acolo unde a plecat cu iubitul ei de la vremea aceea, Paul Ballo, fondatorul trupei Hoț Casandra. Mai târziu, el a ales să se întoarcă în România, iar ea a rămas în marea Britanie. În prezent, face tot ceea ce ştie mai bine, muzică şi are o afacere din care se întreţinere.

selena tort
selena tort

În 2016 a compus coloana sonoră pentru scurt metrajul “237 Years”. Tânăra blondă cu strungăreaţă nu a renunţat la pasiunile ei pentru muzică şi film, reuşind să le îmbine pe amândouă şi departe de casă. Canta in continuare iar pe 11 mai ea și-a sărbătorit ziua de naștere, împlinind 34 de ani și a primit multe flori, plus un tort, ceea ce au bucurat-o foarte mult.

ARTICOLE SIMILARE

Influencerii de pe Instagram își pun viața în pericol pentru niște poze deosebite în Cernobîlul Galician

Andreea Damian

Sufar de lipsa de incredere, dar ma tratez

realitatea

Fiica lui Ion Țiriac, apariţie răvăşitoare la festivitatea de absolvire a facultății, în Miami

Andreea Damian

O poveste de dragoste: legătura dintre creatorul de modă Yves Saint Laurent și ia românească

Andreea Damian

Vara asta, miresele înlocuiesc pantofii albi cu papuci moi strălucitori

Andreea Damian

Emily Burghelea, probleme de sănătate, la doar câteva zile după ce a ajuns acasă cu fiul ei

Andreea Damian

Scrie un comentariu