Tabu
PEOPLE

Cum și-a câștigat celebritatea solistul Alex Velea

Îndrăgitul cântăreț care formează o familie frumoasă cu Antonia, cu care are doi băieți, Dominic și Achim, a debutat în show-bizz la un concurs muzical televizat. Tabu îți spune în continuare cum a debutat Alex Velea și ce planuri are solistul pentru următoarea perioada.
Cântărețul a debutat la vârsta de 19 ani, la concursul muzical ”Star Factory”, de la un post de televiziune, pe care de altfel l-a şi câştigat cu uşurinţă, având încă de pe atunci un timbru vocal de invidiat. La acea vreme purta părul lung, împletit în codiţe, şi avea un trup firav. A urmat imediat o colaborare cu Anna Lesko, însă apoi a avut o pauză. Dar a dat lovitură, în 2006, cu albumul ”Yamasha”,

alex velea la x factory
alex velea la x factory

cu o melodie cu Anda Adam, solistul, născut în Craiova, s-a închis în sala de forţă pentru că și-a dorit să-și transforme corpul. A tras de fiare din greu, a ţinut anume diete, iar rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase. Alex se laudă acum cu trupul său, plin de mușchi fiind primul din lumea muzicală cu astfel de corp, şi dacă nu ştii cu ce se ocupă îl poţi confundă lesne cu o gardă de corp.

alex velea si antonia
alex velea si antonia

Artistul şi-a completat imaginea de dur cu vastA colecţie de tatuaje, bustul, spatele, gatul şi mâinile fiind acoperite cu lozinci ori cu chipurile celor doi băieţi ai săi, dar şi al iubitei. În aceste condiţii, Antonia nici că mai are nevoie de bodyguard, la concerte, cu atât mai mult cu cât cântă mai mult împreună. Solistul a fost mereu în atenția presei, iar pe 13 mai el împlinește 36 de ani, fiind sărbătorit de prieteni. Însă nu trec câteva săptămâni în care el să nu fie criticat sau să ajungă în mijlocul vreunui scandal, având destui “prieteni” în show bizz. Însă el își vede în continuare de muzică pe care o face la “Golden Boy Society” alături de Mario Fresh, Lino Golden sau Rashid și alții.

ARTICOLE SIMILARE

Fosta soţie a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit. Primele imagini de la cununie

Andreea Damian

Shakira si Pique formează cel mai atractiv cuplu din lume

Andreea Damian

Protejata lui Beyonce o va juca pe Ariel în viitorul film Mica Sirenă

Andreea Damian

Decizie radicală luată de Neylini și colegii de la Mihai Napu Band. Ce o leagă pe solistă de Italia

Tabu Tabu

Anamaria Prodan, investiție de 350.000 de euro pentru a-și transforma vila din Pipera într-un palat

Andreea Damian

Ce se va întâmpla cu fiul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă, după despărțirea dintre ei

Andreea Damian

Scrie un comentariu