Tabu
PEOPLE

Anamaria Petrișor merge pe urmele Mihaelei Runceanu

anamaria petrisor

nterptreta de muzică dance Anamaria Petrișor și-a surprins din nou ascultătorii cu un cover neașteptat, după ce a lansat o piesă cu Dorian Popa și un videoclip în care a apărut împreună cu Denis Hanganu. Iar în viitorul apropiat, după piesa aceasta va colabora cu blonda Amna.
“Pentru mine, muzica este foarte importantă pentru mesajul pe care îl poartă iar piesele Mihaelei Runceanu, au un mesaj puternic, inspirațional. Mă fascinează de fiecare dată când le ascult și pur și simplu îi ador vocea și modul unic de interpretare”, declara Anamaria.

mihaela runceanuPiesă tribut a fost înregistrată în studiourile HaHaHa Production, iar videoclipul a fost filmat la mare pe plaja Corbu, la apusul soarelui. Artist și songwriter, Anamaria Petrișor, a lansat recent o piesă cu Dorian Popa care are aproape 1.000.000 de vizualizări iar acum pregătește un nou single cu fermecătoarea Amna. Însă frumoasa cântăreață nu se oprește aici, această spune că are multe alte proiecte în desfășurare iar pentru sfârșitul de an ne pregătește un colind de suflet. Până atunci însă, merită să te oprești puțin și să asculți varianta inedită a piesei “Iartă!”, un episod emoționant.
https://www.youtube.com/watch?v=fz1pCTrHCFo

ARTICOLE SIMILARE

Kylie nu mai e supărată în urma logodnei anulate, Golden nu este despre inimi frânte

realitatea

Lora din nou surprinsă neplăcut în Bali

Tabu Tabu

Ana Baniciu și Cătălin Cazacu, vacanță exotică în Dubai

Tabu Tabu

Jennifer Aniston și Brad Pitt, împreună de 3 ani. Abia acum s-a aflat adevăratul motiv al reconcilierii

Andreea Damian

Anne Hathaway se lasă de băut pentru următorii 18 ani

Andreea Damian

Miley Cyrus și Liam Hemsworth au avut o nuntă vegetariană

Andreea Damian

Scrie un comentariu