Tabu
Image default
PEOPLE

Anamaria Petrișor merge pe urmele Mihaelei Runceanu

nterptreta de muzică dance Anamaria Petrișor și-a surprins din nou ascultătorii cu un cover neașteptat, după ce a lansat o piesă cu Dorian Popa și un videoclip în care a apărut împreună cu Denis Hanganu. Iar în viitorul apropiat, după piesa aceasta va colabora cu blonda Amna.
“Pentru mine, muzica este foarte importantă pentru mesajul pe care îl poartă iar piesele Mihaelei Runceanu, au un mesaj puternic, inspirațional. Mă fascinează de fiecare dată când le ascult și pur și simplu îi ador vocea și modul unic de interpretare”, declara Anamaria.

mihaela runceanuPiesă tribut a fost înregistrată în studiourile HaHaHa Production, iar videoclipul a fost filmat la mare pe plaja Corbu, la apusul soarelui. Artist și songwriter, Anamaria Petrișor, a lansat recent o piesă cu Dorian Popa care are aproape 1.000.000 de vizualizări iar acum pregătește un nou single cu fermecătoarea Amna. Însă frumoasa cântăreață nu se oprește aici, această spune că are multe alte proiecte în desfășurare iar pentru sfârșitul de an ne pregătește un colind de suflet. Până atunci însă, merită să te oprești puțin și să asculți varianta inedită a piesei “Iartă!”, un episod emoționant.
https://www.youtube.com/watch?v=fz1pCTrHCFo

ARTICOLE SIMILARE

Johnny Depp a pierdut procesul cu tabloidul The Sun. Ce are de gând să facă?

Ciocîrlan

Momentele grele pentru Angelina Jolie: două dintre fiicele sale au ajuns pe mâna medicilor

Andreea Damian

3 Sud Est aduce veşti bune despre Mihai Budeanu

Andreea Damian

Arnold Schwarzenegger a fost agresat în Africa de Sud

Andreea Damian

Hilaria Baldwin a pierdut din nou sarcina

Andreea Damian

Video VIRAL. Fiica lui Beyonce, îngrozită la un concert al părinților ei. Ce făceau pe scenă

Andreea Damian

Scrie un comentariu