Tabu
Image default
PEOPLE

Anamaria Petrișor merge pe urmele Mihaelei Runceanu

nterptreta de muzică dance Anamaria Petrișor și-a surprins din nou ascultătorii cu un cover neașteptat, după ce a lansat o piesă cu Dorian Popa și un videoclip în care a apărut împreună cu Denis Hanganu. Iar în viitorul apropiat, după piesa aceasta va colabora cu blonda Amna.
“Pentru mine, muzica este foarte importantă pentru mesajul pe care îl poartă iar piesele Mihaelei Runceanu, au un mesaj puternic, inspirațional. Mă fascinează de fiecare dată când le ascult și pur și simplu îi ador vocea și modul unic de interpretare”, declara Anamaria.

mihaela runceanuPiesă tribut a fost înregistrată în studiourile HaHaHa Production, iar videoclipul a fost filmat la mare pe plaja Corbu, la apusul soarelui. Artist și songwriter, Anamaria Petrișor, a lansat recent o piesă cu Dorian Popa care are aproape 1.000.000 de vizualizări iar acum pregătește un nou single cu fermecătoarea Amna. Însă frumoasa cântăreață nu se oprește aici, această spune că are multe alte proiecte în desfășurare iar pentru sfârșitul de an ne pregătește un colind de suflet. Până atunci însă, merită să te oprești puțin și să asculți varianta inedită a piesei “Iartă!”, un episod emoționant.
https://www.youtube.com/watch?v=fz1pCTrHCFo

ARTICOLE SIMILARE

Adela Popescu, Victoria Răileanu și Cristina Sima Dumitrescu, aniversări speciale în familiile lor

Tabu Tabu

Matthew Perry s-a logodit! Cum arată viitoarea lui soție, mai tânără cu 22 de ani

Andreea Damian

Graviduța Adela Popescu, momente de panică: „Mi-am făcut testul Covid și…”

Andreea Damian

Legătura neștiută dintre Doina Teodoru și Mihai Bendeac

Andreea Damian

Rebel Wilson a anunțat nașterea primului ei copil. Ce nume a ales și prima fotografie cu bebelușul

Andreea Damian

Roman Polanski a dat în judecată Academia Americană de Film

Andreea Damian

Scrie un comentariu