Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Florin Dumitrescu și soția, aniversare surpriză

Face cele mai interesante preparate, are o carieră în plină ascensiune și o familie extraordinară. Florin Dumitrescu și Cristina Sima au două fetițe minunate și se iubesc ca în prima zi, iar zilele acestea cei doi au avut parte de o super aniversare, căci cei doi au împlinit 10 ani.
Și pentru că trebuia să sărbătorească într-un fel anume, bărbatul a scris pe un mesaj emoționant pe pagina lui de socializare. “10 ani de când suntem împreună oficial. Bine, au trecut câteva zile bune, dar cam în perioada asta acum 10 ani, ne afişam împreună.

mesaj florin dumitrescuEu bucătar, ea beautywriter. Azi combinația asta e ok, e hip, e cool. Atunci, în 2010, nu era cine știe ce să fii bucătar. Dar, azi e mișto să ai acasă un chef, mai ales în condițiile în care trăim noi azi. Țin minte și acum, poză asta îi era profil pe facebook, iar din salariul meu i-am cumpărat un ceas de ziua ei. Am dus-o la shopping la vitrină (adică, doar privim, nu luăm nimic că vine chiria și avem alte priorități), dar am întrebat-o subtil ce îi place, am băgat la cap, am luat salariu și i-am luat cadoul. Nimeni nu ne dădea mai mult de o lună împreună. Mai toți dintre ei s-au despărțit de ceva timp și noi tot împreună și după 10 ani parcă și mai fericiți! Atât aveam de zis. Sănătate să aveți! Te iubesc, Sima!”, a scris bărbatul pe rețelele de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Schimbare majoră pentru actorul Vlad Drăgulin. A făcut dezvăluirea pe Instagram!

Tabu Tabu

Elian Băcilă, pictorul de negru și sosia lui Iurie Darie a făcut coronavirus

Tabu Tabu

Tratamentul bizar pe care Madonna îl aplică tenului cu furculița

Andreea Damian

Festivalul de la Cannes nu va putea avea loc în formatul original

Andreea Damian

Ce activități are Laura Cosoi înainte de a naște

Tabu Tabu

Noi reguli de recrutare la distanță: cum te pregătești pentru un interviu de angajare online

Andreea Damian

Scrie un comentariu