Tabu
PEOPLE Slider

Liviu Teodorescu, cerere inedită în căsătorie

liviu teodorescu

Solistul de doi metrii care s-a lansat la o emisiune de talente și apoi a jucat în seriale și a făcut parte din trupa fenomen LaLa Band are o relație de ceva timp. Liviu Teodorescu care a lansat în urmă cu ceva timp foarte multe piese superbe și-a surprins plăcut iubita, pe Iulia.
Interpretul a realizat o melodie specială pentru iubita lui pe care o are din liceu, și-a adus părinții și prietenii și a vrut să facă o audiție specială. De fapt, interpretul și compozitorul, a compus această cerere în căsătorie și în timp ce toată lumea asculta melodia, atunci când și-a dat seama a cerut-o în căsătorie. Apoi, a publicat acel video pe rețelele de socializare și următorul mesaj alăturat de acel filmuleț.

liviu teodorescu si iubita lui “Am cerut-o în căsătorie pe iubita mea. Azi e ziua ei. La Mulți Aaani! Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesă era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. Stați pănă la final, o să vedeți că la un moment dat s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă. Te iubesc, Iulia. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult”, a scris Liviu Teodorescu cel îndrăgostit.

https://www.youtube.com/watch?v=aOuLHcUvtb8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1HqMl5LmEp6UzaEaEP1KgwZxtFgUlpbxe_ehF4NieKfJkqvfyIgjN6FZM

ARTICOLE SIMILARE

Locuri magice in Bucuresti – Episodul 2

realitatea

Vizitatorii au distrus colajul uriaș de artă din fața muzeului Luvru într-o singură zi

Andreea Damian

Motivul neașteptat pentru care Pamela Anderson a rupt relația cu fotbalistul francez

Andreea Damian

Cum s-au vopsit vedete ca Andreea Marin sau Alexandra Stan în casă pe timp de izolare

Tabu Tabu

Angelina Jolie e o mamă singură. Cum se descurcă de fapt fără Brad Pitt

Andreea Damian

Documentarul despre Aretha Franklin va fi lansat, în sfârșit, după 46 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu