Tabu
PEOPLE

Ruby a îmbrăcat rochia de mireasă dar nu s-a măritat

ruby sexy

Ana Claudia Grigore sau Ruby, pe numele ei adevărat, a zăpăcit o lumea întreagă când a publicat pe rețelele de socializare imagini speciale cu ea îmbrăcată în rochie de mireasă. Așa cum a declarat și ea, au sărit în aer toate rețelele de socializare și a primit mii de mesaje.
Însă în zadar, căci aceea nuntă a avut loc doar într-un videoclip pe care solista l-a înregistrat cu Emilian. „Unde ești tu, unde, unde” este versul ce îi face pe cei doi solisti părtași într-o poveste de iubire cu un final neașteptat.

ruby mireasa Cei doi artiști colaborează pentru prima oară și lansează cea mai așteptată piesă a anului. „Unde” care este un single sensibil, despre acea dragoste pasională care apare doar o singură dată în viață și rămâne ca un tatuaj pe inimă. Deși sentimentele sunt puternice, obstactolele ce apar reușesc să împiedice fericirea, iar destinele se despart. În premieră, Ruby apare în ipostaza de mireasă care pășește spre altar, dar în fața ei nu se află bărbatul care i-a furat inima pentru totdeauna. Protagoniștii clipului sunt cei doi artiști, captivi unei iubiri imposibile. Prinsă într-un „triunghi amoros”, Ruby e dispusă să riște tot pentru cel iubit, și alege să se întoarcă din nou în trecut, iar Emilian joacă rolul bărbatului care a rămas și astăzi în inima ei.

ruby-mireasa„«Iubește ce ai înainte ca timpul să te facă să iubești ce ai avut.» Acesta este mesajul din spatele poveștii și îmi doresc să inspire pe oricine ascultă piesa noastră la mai multă dragoste, încredere și toleranță. Ce mă copleșește este nerăbdarea și emoția cu care prietenii mei de pe Instagram, urmăritorii mei, așteaptă această piesă. Acum juma’ de an am postat pe Story o frântură din piesă, iar acțiunea mea a generat mii de mesaje din partea oamenilor pe care i-a atins această melodie”, spune Ruby. O coproducție Cat Music și HaHaHa Production, piesa „Unde” este compusă de către Emilian alături de Șerban Cazan, Dorian Micu și Gabriel Stănoiu. Filmat ca un scurt metraj, videoclipul regizat de Kobzzon dezvăluie povestea a doi oameni care s-au pierdut pe ei, iar acum caută calea de a se regăsi împreună chiar dacă finalul nu este cel dorit.

ARTICOLE SIMILARE

Julia Chelaru s-a despărțit de iubit

Tabu Tabu

Richard Gere s-a însurat în secret. Cum arată soția cu 33 de ani mai tânără decât el

Andreea Damian

Top 5 povești de dragoste ale vedetelor de Dragobete

Tabu Tabu

Patricia Arquette: “De ce nu ai voie să fii o femeie sexy la 50 de ani?”

realitatea

Oana Tache – provocările la care trebuie să facă față “Mamele lui 2020”

Tabu Tabu

Noua generație de artiști pop își explorează sexualitatea prin muzică

Andreea Damian

Scrie un comentariu