Tabu
PEOPLE Slider

Nicole Cherry, de nerecunoscut de Halloween

nicole cherry

Tânăra interpreta Nicole Cherry nu se dezminte și și-a pregătit costumul de Halloween și anul acesta pentru ziua dar și noaptea de 31 octombrie. Tânăra artistă păstrează tradiția și anul acesta s-a deghizat într-o sirenă sexy și apetisantă, cu ocazia acestei sărbători împrumutată de la americani.

nicole cherry
La fel cum face, în fiecare an, în preajma celebrei sărbători, Nicole propune drept inspirație un look fresh, cool, cu un machiaj creat de Ana Cucuta și un hairstyling creat de George Cozma. Anul acesta, solsira a interpretat în stilul propriu o sirenă modernă, inspirată fiind de acea ființă fabuloasă din mitologia greacă. Look-ul este întregit de un produs vestimentar parte din colecția artistei „Goddess”, sutienul „Freya” pe care Nicole l-a lansat vara această pe brandul ei ylla.ro

nicole cherry cu iubitulÎn același timp, Nicole Cherry nu neglijează carieră muzicală, artista pregătește multe surprize pentru toamna, așa că urmatiti-o pe Nicole să vedeți la ce a lucrat. Proiectul Ylla continuă toamna aceasta cu o nouă linie vestimentară, formată din seturile 24/7, care vin în trei nuanțe, care pot fi purtate în orice combinație, pentru orice tip de eveniment și în orice moment al zilei.

ARTICOLE SIMILARE

Ceartă între Regina Elisabeta a II-a și prințul Harry. De vină este Meghan Markle!

Andreea Damian

O companie chineză ar fi scăpat pe internet datele reale ale epidemiei cu coronavirus din China

Andreea Damian

Aris are succes internațional dar colaborează și cu mulți dintre colegii ei români

Tabu Tabu

Mădălina Ghenea s-a speriat de coronavirus. A luat o hotărâre importantă!

Andreea Damian

Fernando Carrillo din “Rosalinda” si-a surprins fanii din întreaga lume cu look ul lui la 50 de ani

Tabu Tabu

Sharon Stone, vedetă la Casa Albă

Andreea Damian

Scrie un comentariu