Tabu
CULTURE

S-a deschis „Grădina fermecată”, expoziție de fotografii în Grădina Botanică din București

În Grădina Botanică din București s-a deschis vineri, 19 aprilie, o expoziție de fotografii minunate: „Grădina fermecată”. Aceasta este realizată de fotograful Norbert Kopf.

Aceasta poate fi văzută până la sfârșitul lunii iunie, zilnic.

Norbert Kopf a realizat toate aceste fotografii în perioada 2017 – 2021. Pentru că știe cum să folosească lumina în favoarea sa, fotograful îl ajută pe privitor să observe structuri minuscule, cum ar fi staminele.

„Realizate între 2017 și 2021, fotografiile lui Norbert Kopf fac ca florile înfățișate să-și sporească atât frumusețea, cât și misterul. Maestru al jocului cu lumina, artistul ajută privitorul să deslușească structuri minuscule precum staminele, de exemplu. Dintr-un anumit unghi, acestea vor putea părea ca niște omuleți, adunați în grupuri colorate. Frumusețea aproape ireală a acestor flori supradimensionate stimulează imaginația, inclusiv cea olfactivă, sublimând astfel și parfumurile plantelor care decorează spațiile Grădinii Botanice din București”, potrivit unui comunicat transmis de Forumul Cultural Austriac, citat de Agerpres.

Expoziția cu portrete de flori în forme și culori unice poate fi văzută până la data de 30 iunie, în fiecare zi, în intervalul orar 08:00 – 20:00, datorită parteneriatului între Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” București a Universității din București și Forumul Cultural Austriac.

Norbert Kopf s-a născut la Salzburg în anul 1961, are studii și activitate profesională ca funcționar bancar. De asemenea, este formator în domeniul creativității, dar și autor de cărți. A realizat mai multe proiecte în țări precum Elveția, Japonia, Germania și altele. Din anul 2013 este fotograf și grădinar liber profesionist. Fotograful trăiește și lucrează la Salzburg.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Evgeni Plushenko – Medalia de aur si un nou RECORD istoric

CHA CHA LITIX! Episodul 48. S-a spart Portocală

Andreea Damian

Hillary Clinton se lansează în producţia de film și televiziune

Andreea Damian

Încep înscrierile pentru Festivalul Internaţional de Film Anonimul. Când va avea loc

Andreea Damian

Diane Lane: “Uneori e umilitor să te confrunți cu realitatea de a fi părinte”

realitatea

Filmele lunii decembrie

realitatea

Scrie un comentariu