Tabu
PEOPLESlider

Anunțul făcut de Antonia și Alex Velea! Fanii lor sunt în extaz

Antonia și Alex Velea au făcut anunțul mult așteptat de toată lumea. Cei doi artiști au scos o nouă piesă împreună, iar fanii s-au bucurat la aflarea veștii.

Alex Velea și Antonia lansează single-ul Tranquilo Papi, colaborare mult așteptată de fanii celor doi artiști, o piesă deja virală pe TikTok.

https://www.youtube.com/watch?v=TAEwpzA6rbU

„Antonia și cu mine am dat startul verii cu această piesă, sperăm să vă distrați și să vă bucurați de muzică”, a spus Alex. „Sunt recunoscătoare că împărtășim aceeași pasiune pentru muzică și norocoasă că împreună putem face piese care să îi bucure pe oameni”, a completat Antonia.

Piesa catchy cu ritmuri de reggaeton a fost compusă de Alex Velea, versuri de Alex Velea, Antonia și Rashid, instrumental Buzea Florin, iar videoclipul oficial, sexy și provocator, o creație NGM Creative, regie Bogdan Păun, DoP Alexandru Mureșan, producție video Loops Production. Echipa de beauty a Antoniei pentru acest video este formată din Ema Uta (make-up), George Cozma (hair) și Cristina Crăciun (styling).

Alex și Antonia vor aniversa la finalul anului acesta 10 ani de relație. Cei doi s-au logodit în iulie 2021 și au împreună doi fii, Dominic și Akim. Din primul mariaj, solista mai are o fiică, Maya.

ARTICOLE SIMILARE

Care e povestea numelui lui Theo Rose

Tabu Tabu

Regina Elisabeta a II-a a lăsat în urmă o avere de peste 426 milioane de euro. Cum va fi împărțită moștenirea

Andreea Damian

Casa Regală publică un ghid de bune practici pentru a combate abuzul pe social media

Andreea Damian

(R)EVOLUȚIA TABLOURILOR ⎢ Actorii TNB spun poveștile lucrărilor împușcate în decembrie 1989

Ciocîrlan

Adela Popescu, apariție sexy în costum de baie. Burtica de gravidă atrage toate privirile

Andreea Damian

Fotografie Cristiana Apostol – Cat mai mare

realitatea

Scrie un comentariu