Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Se pregătește un nou film despre trupa Spice Girls. Și va fi animat!

A trecut mai bine un an de când membrele trupei Spice Girls au anunțat că vor lucra împreună din nou, după 18 ani. Aproximativ nouă luni mai târziu, celebra trupă de fete anunța turneul de reuniune, dar în formulă de patru, fără Victoria Beckham. Și acum, fetele ne pregătesc încă un proiect. Este vorba despre un alt film Spice Girls, ce va fi lansat anul viitor. Ați citit bine. Paramount Animation tocmai a dezvăluit că, după două decenii de la comedia muzicală Spice Girls – Filmul (1997) cele patru (pentru că și Posh Spice a.k.a Victoria Beckham se va alătura proiectului) trupa se reunește din nou pentru a produce un film animat.

Nu se cunosc detalii despre film, deoarece potrivit Hollywood Reporter, proiectul se află încă în stadii incipiente de dezvoltare. Vestea bună este că toate cele cinci membre ale grupului – Victoria Beckham, Emma Bunton (Baby Spice), Melanie „Mel B” Brown (Scary Spice), Melanie „Mel C” Chisholm (Sporty Spice) și Geri Halliwell (Ginger Spice) – sunt implicate. Având în vedere că noul film Spice Girls va fi animat, lumea se întreabă deja dacă vedetele vor împrumuta și vocile personajelor. Cel puțin, se știe că noua producție va include atât melodiile noi, cât și piese clasice ale grupului din anii ’90.

Fostul manager al formației, Simon Fuller, va produce filmul, dar, dincolo de asta, proiectul pare să fie un produs girl power în acțiune. Paramount Animation se mândrește cu o echipă de producție majoritar de sex feminin. Președintele Paramount Animation este Mireille Soria iar responsabilele cu scenariul vor fi Karen McCullah și Kirsten „Kiwi” Smith. „Grupul a avut o idee pe care am dezvoltat-o”, a declarat Soria pentru Hollywood Reporter. „(Membrele formației) Sunt foarte implicate”, a adăugat aceasta.

Primul film Spice Girls a avut încasări de 151 milioane de dolari în box office mondial și iar vânzările DVD-lui cu filmul Spice World a adus câștiguri în valoare de 100 de milioane de dolari, în ciuda recenziilor negative.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Vin Diesel pregătește Fast & Furious 9 cu o echipă de producţie feminină

Andreea Damian

Trucuri pe care le poți învăța de la Meghan Markle pentru a fermeca pe toată lumea

Andreea Damian

Walter şi Raluca Zenga au divorțat! Culisele despărțirii

Tabu Tabu

Laptele de migdale este mai malefic decât ai crede – ucide miliarde de albine în doar câteva luni

realitatea

Nou concurs Ford Focus + un castigator

realitatea

Nadine, situaţie bizară în Franţa! Motivul pentru care a fost certată de furnizorul de electricitate

Andreea Damian

Scrie un comentariu