Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Dani Oțil s-a însurat în secret. Primele imagini de la nuntă

Nuntă mare în showbiz, în prima zi fără restricții. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit sâmbătă, 15 mai, în mare secret. Cei doi au ales o ceremonie intimă, la care au participat doar apropiați ai cuplului.

Cei doi și-au unit destinele la o biserică din Capitală, la nici două luni de când au anunțat că vor deveni părinți. Apoi au petrecut la restaurantul din București deținut de simpaticul prezentator de la Neatza.

Printre invitații de seamă nu puteau lipsi colegii săi de la Neatza cu Răzvan și Dani: Florin Ristei, Ramona Olaru, Nicolai Tand, care a gătit special pentru nunta lui Dani, și binențeles, Răzvan Simion, prietenul său de suflet de mai bine de 30 de ani.

Gabriela Oțil a împărtășit fericirea care i s-a citit pe chip cu admiratorii ei de pe rețelele sociale, atunci când a publicat o fotografie cu ea și soțul ei în fața restaurantului unde a avut loc petrecerea de nuntă.

Gabriela a purtat o rochie semnată de Maria Lucia Hohan, lungă până în pământ, cu inserții transparente, care i-a conturat frumos burtica de gravidă și i-a accentuat și bustul prin intermediul unui decolteu amplu.

Mirii au oficiat și dansul mirilor, care a fost acompaniat de melodia „Perfect” a lui Ed Sheeran, pentru un plus de romantism. Atmosfera petrecerii a fost întreținută și de Carmen Chindriș și taraful Rutenilor, pentru momente mai „ritmate”, dar și de Diana Matei.

Mihaela Rădulescu, prima reacție după ce Dani Oțil s-a însurat

Mihaela Rădulescu a reacționat la scurt timp după ce Dani Oțil s-a însurat cu aleasa inimii sale. Aceasta a transmis un mesaj inedit în mediul online. Vedeta a făcut o postare pe rețelele de socializare cu tentă negativă, mesajul fiind în limba engleză. Mihaela Rădulescu a lăsat să se înțeleagă că are nevoie de o motivație pentru a nu mai crede că are parte de o zi proastă. „Asta este pentru cei care cred că au parte de o zi proastă”, a scris ea pe contul de Instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Mesajul plin de melancolie al Iuliei Vântur direct din India

Tabu Tabu

Cum s-a transformat Mirela Vaida în Madonna și de ce

Tabu Tabu

Sophie Turner spune că s-a luptat cu o depresie severă în timpul filmărilor pentru Game of Thrones

realitatea

Retete de vara – Salata racoritoare cu cus-cus

realitatea

Antonia, gest extrem de iubire pentru Alex Velea. Și-a tatuat chipul lui pe spate. FOTO

Andreea Damian

O actriță faimoasă a născut pentru a cincea oară, la o vârstă înaintată

Andreea Damian

Scrie un comentariu