Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Andreea Raicu a pozat goală și a postat imaginea pe Instagram

Andreea Raicu și-a surprins admiratorii cu o fotografie nud, care a strâns zeci de mii de aprecieri. Vedeta a făcut publică o fotografie alb-negru, în care apare goală, sprijinită de un perete.

Ipostaza senzuală în care este surprinsă bruneta i-a lăsat mască pe admiratorii săi de pe Instagram, care au rămas muți de uimire. Conform spuselor ei, poza respectivă este făcută anul trecut, din perioada izolării la domiciliu.

Vedeta a transmis că fotografia, alb-negru, în care ea apare complet goală, sprijinită de un perete, a fost realizată de cunoscutul artist Alex Gălman în ”perioada în care eram închiși in casă”.

„We really had fun that day și mă bucur că m-ați convins să pozez fără măști. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort că tot ăsta a fost trendul predominant în această perioadă. Mai avem și altele și mai și. Să le postăm sau….?”, a scris Andreea Raicu pe Instagram.

Andreei Esca a fost printre primele persoane care au comentat la postarea lui Raicu, scriind un singur cuvânt, cu litere mari: ”LIKE”. Nici Mihaela Rădulescu nu s-a lăsat mai prejos, prezentatoarea de la Ferma numind-o ”superbă” pe Andreea Raicu.

La 43 de ani, frumoasa brunetă pare să fi descoperit secretul frumuseții veșnice, având un chip de adolescentă și un trup sculptat parcă de dalta zeilor. Deși este obișnuită să fie în centrul atenției, Andreea Raicu a fost întotdeauna discretă cu viața ei privată.

ARTICOLE SIMILARE

Inna a pozat așa cum nu ai mai văzut-o niciodată FOTO

Tabu Tabu

Regina ține o fotografie nemaivăzută cu Harry și Meghan în sufrageria de la Buckingham

Andreea Damian

Sexy pe scena, in largul ei acasa – interviu Alina Eremia

realitatea

Elena Udrea, geloasă pe propria fiică

Andreea Damian

Antidepresive și anxiolitice: ce trebuie să știți despre eficacitate, efecte secundare și dependență

Andreea Damian

Paul Ciuci de la Compact, criticat după ce a salvat o căprioară

Tabu Tabu

Scrie un comentariu