Tabu
PEOPLESlider

Ea e femeia care l-a despărțit pe Dorian Popa de Claudia Iosif

Vestea că Dorian Popa și Babs s-au despărțit a surprins pe toată lumea, asta pentru că anunțul a venit într-un moment când nimeni nu se aștepta.

Deși la momentul respectiv Claudia Iosif a declarat că despărțirea nu vine ca urmare a infidelității vreunuia dintre ei, Dorian Popa a recunoscut de curând că a ”călcat strâmb” în relația de cuplu, fără a da prea multe detalii despre acest subiect.

Unii au găsit-o vinovată pentru despărțirea lor pe Bianca, dansatoarea cu care artistul colaborează de mai bine de 8 ani. Internauții au asaltat-o cu întrebări, iar tânăra a lămurit politicos faptul că între ea și cântăreț există o relație strict profesională.

„Normal că nu răspund la aberații de genul ăsta, dar insiști… Când o să vă intre în cap că o relație profesională rămâne o relație strict profesională? Atât eu, cât și Cori, lucrăm cu Dorian de mai mult de opt ani, în ce filme sunteți? Vă place bârfa mai rău decât ciocolata! Eu n-am fost și nu o să fiu niciodată „beleaua” din viața nimănui, îmi ajunge ca sunt beleaua din viața mea”, a scris Bianca, într-un mesaj postat pe Instagram.Imagine

După 11 ani de relație, Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit, însă au decis să aibă o relație civilizată în continuare. Artistul i-a sărit fostei iubite în ajutor ori de câte ori ea a avut nevoie, a participat chiar și la ziua ei de naștere. Invitat recent în podcastul Anamariei Prodan, Dorian Popa a oferit noi detalii despre despărțirea de iubită. Întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia Iosif, cântărețul nu a dat un răspuns clar, însă a mărturisit că a greșit în relația cu aceasta. El e de părere că nu e singurul care a făcut greșeli, ci și Claudia.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ce face Mihai Petre după ce a fost nevoit să renunțe la TV

Tabu Tabu

Transformare neașteptată pentru fiica Angelinei Jolie. Shiloh s-a ras pe cap și nu mai arată deloc precum tânăra atrăgătoare de pe covorul roșu

Andreea Damian

Cum te vopsești acasă ca la salon: sfaturi de la profesioniști

Andreea Damian

Fiica lui Martin Luther King’s îl desființează pe strategul lui Trump – Bannon

realitatea

Cinci pași simpli pentru un somn mai profund

Andreea Damian

Mesajele transmise de Lady Gaga şi Jennifer Lopez înainte de ceremonia de învestire a lui Joe Biden

Andreea Damian

Scrie un comentariu